Дженніфер Гарнер стає Темним феніксом на вогняному фан-арті всесвіту «Люди Ікс»

3 липня 2020,  19:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівуд двічі намагався екранізувати історію Темного фенікса на великому екрані, але обидві спроби завершилися невдачею. І в надії на те, що їм все вдасться з третього разу, шанувальники коміксів Marvel пропонують на роль нової Джин Грей актрису Дженніфер Гарнер.

У минулому році студія Disney поглинула компанію 20th Century Fox (яка тепер називається 20th Century Studios), отримавши таким чином права на екранізацію пригод Людей Ікс з коміксів Marvel.

Хоча Disney поки не поспішає оголошувати свої плани з приводу Людей Ікс, передбачається, що в майбутньому мутанти стануть частиною кіновсесвіту MCU і з'являться на одному екрані з Месниками, Вартовими Галактики та іншими супергероями.

Джин Грей, також відома як Темний фенікс, є однією з наймогутніших супергероїнь коміксів Marvel, так що цілком ймовірно, що вона ще повернеться на великі екрани, але вже в іншому втіленні.

Наприклад, як пропонує художник з ніком datrinti, у втіленні Гарнер, яка вже грала супергероїню Електру в екшенах «Шибайголова» і «Електра».

У фільмі «Люди Ікс: Остання битва» в образі Темного фенікса постала Фамке Янссен, а в торішньому екшені «Люди Ікс: Темний фенікс», який провалився в прокаті, цю могутню героїню втілила Софі Тернер.

Як вам Гарнер в ролі Темного фенікса? Пишіть в коментарях.

Нещодавно її можна було побачити в екшен-трилері «М'ята» і драмі «З любов'ю, Саймон», а також вона озвучила маму в мультфільмі «Диво-парк».

1566 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: