Зірка трилогії «Володар перснів» Іен МакКеллен вже вакцинувався від COVID-19

19 грудня 2020,  21:35 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Сер Іен МакКеллен, відомий завдяки ролі чарівника Гендальфа в хітових трилогіях «Володар перснів» та «Хоббіт», став одним з перших акторів, які отримали вакцину від COVID-19, і поділився своїми радісними емоціями з цього приводу в свіжому інтерв'ю.

81-річний британський актор отримав перші дві дози вакцини від коронавірусу в лікарні London's Queen Mary's University Hospital у середу, 16 грудня, про що повідомив сайт Evening Standard.

Після чого МакКеллен розповів, чому вакцинація є важливою не тільки для людини, яка отримала вакцину, а й для всього суспільства:

Це дуже особливий день. Я відчуваю ейфорію. Всі, хто прожив так довго, як я, ще живі, оскільки вони вакцинувалися. Прихильність старшого покоління до [вакцинації] буде 100-відсотковою так і повинно бути бо ви робите це не тільки для себе, а й для людей, які вам близькі, ви вносите свій вклад у суспільство.

Також актор додав, що був радий нагоді подякувати працівникам сфери охорони здоров'я, які весь рік невпинно боролися з коронавірусом:

Звичайно це не боляче. Це зручно, а вийти на зв'язок і зустрітися зі співробітниками Державної служби охорони здоров'я та подякувати їм за те, як старанно вони працювали, це бонус. Я без вагань рекомендую це всім.

Скучили за МакКелленом? У січні-лютому на екрани кінотеатрів повернуться фільми «Володар перснів» та «Хоббіт», так що вже скоро Гендальф та його друзі знову будуть подорожувати Середзем'ям і боротися зі злом на великому екрані

Ви також можете знати МакКеллена завдяки ролі могутнього мутанта-суперлиходія Магнето в супергеройській франшизі «Люди Ікс», заснованій на коміксах Marvel.

2106 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: