Еван Пітерс повернеться в «Людях Ікс: Темний фенікс»

30 червня 2017,  22:46 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Ртуть знову буде мчати наввипередки з часом у супергеройському екшені «Люди Ікс: Темний фенікс».

Еван Пітерс повернеться в образі найшвидкішого марвелівського супергероя Ртуті в прийдешній частині франшизи «Люди Ікс», повідомляє The Hollywood Reporter.

Події «Людей Ікс: Темний фенікс» будуть розвиватися після подій «Людей Ікс: Апокаліпсис» і покажуть, як юна мутантка Джин Грей втрачає контроль над своїми силами і перетворюється в руйнівного Темного фенікса, відсилання до якого ми бачили у фінальній сутичці Людей Ікс з першим мутантом Апокаліпсисом в минулому році.

Джин знову втілить Софі Тернер, так що повернення інших акторів з попередніх фільмів про Людей Ікс було очікувано.

Тільки цього разу на екрані не з'явиться ветеран франшизи Росомаха, адже Х'ю Джекман попрощався зі своїм мутантом цієї весни в «Логані».

За чутками, у «Людях Ікс: Темний фенікс» головну героїню може зіграти Джессіка Честейн.

Вперше в образі Ртуті Пітерс з'явився на екрані в «Людях Ікс: Дні минулого майбутнього», і з тих пір у цього персонажа в кожному фільмі є один вражаючий епізод, де він у всій красі і з гумором показує свою швидкість. Сподіваємося, що і «Темний фенікс» без цього не обійдеться.

Восени актор повернеться на телеекрани в новому сезоні антології «Американська історія жахів», де зіграє одного з основних персонажів. Також він нещодавно знявся в кримінальній драмі «American Animals» та байопіку «Дабке», де втілив журналіста, якому вдалося проникнути в банду піратів.

В український прокат «Люди Ікс: Темний фенікс» вийдуть 1 листопада 2018 року.

2210 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: