Майкл Фассбендер, Джеймі Фокс та Пітер Дінклейдж зіграють у вестерні Мела Гібсона

22 червня 2020,  15:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Мел Гібсон збирається зняти рімейк культового вестерну «Дика банда», в який запросив акторів першої величини Майкла Фассбендера, Джеймі Фокса та Пітера Дінклейджа.

Фільм «Дика банда», заснований на номінованій на «Оскар» стрічці 1969 року режисера Сема Пекінпи, розповість про те, як банда американських злочинців намагається утекти від мисливців за головами у часи Дикого Заходу.

Сайт The Hollywood Reporter повідомляє, що Гібсон вже веде переговори з Фассбендером, Фоксом і Дінклейджем, але поки не повідомляється, які саме ролі вони виконають в майбутньому рімейку, де Гібсон виступить і сценаристом, і режисером

Найвідомішою режисерською роботою Гібсона є історична драма «Хоробре серце», за яку він в 1996 році отримав одразу дві премії «Оскар»: в категоріях Кращий фільм і Кращий режисер. Після Гібсон зняв такі успішні стрічки, як «Страсті Христові», «Апокаліпсис» та «З міркувань совісті».

Фассбендера в останній раз можна було побачити в кінотеатрах в супергеройському фільмі «Люди Ікс: Темний фенікс», що вийшов на екрани минулого літа.

На початку року в українських кінотеатрах показували біографічну драму «Судити по совісті» за участю Фокса, а також він озвучив головного героя в новому мультфільмі від студії Pixar «Душа», чия прем'єра відбудеться восени.

А Дінклейдж в минулому році попрощався з роллю Тіріона Ланністера в хітовому серіалі «Гра престолів» та озвучив анімацію «Angry Birds у кіно 2».

2179 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: