Новий постер «Конг: Острів черепа» натякає на апокаліпсис

3 лютого 2017,  18:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий постер пригодницько-фентезійного екшену «Конг: Острів черепа» від IMAX став відсиланням до культового фільму Френсіса Форда Копполи «Апокаліпсис сьогодні».

«Від продюсерів „Годзілли“.»

Для свого ретро-постера «Конг: Острів черепа» мережа кінотеатрів IMAX вирішила шукати натхнення в класиці і знайшла його у фільмографії Копполи.

Військова драма «Апокаліпсис сьогодні» з Марлоном Брандо і Мартіном Шином, представлена в 1979 році, розповідає про капітана Вілларда, якого відправляють під час В'єтнамської війни в небезпечну місію до Камбоджи, щоб вбити полковника-ренегата, який поставив себе богом перед місцевим племенем.

Замість обличчя полковника Куртца, зображеного на оригінальному постері «Апокаліпсису сьогодні», який ви можете побачити нижче, на постері екшену «Конг: Острів черепа» розміщено обличчя Конга, що аж ніяк не випадково, адже на своєму острові він є королем, а місцеві племена сприймають його як бога.

Але в його володіння вторгається команда дослідників, більшість з яких озброєні і готові використовувати свою зброю не тільки проти кровожерливих монстрів, що населяють острів, а й проти його господаря.

Головного героя фільму «Конг: Острів черепа» втілює Террі Нотарі, а компанію йому склали Брі Ларсон, Том Хіддлстон, Семюел Л. Джексон, Джон Гудман і Джон К. Рейлі.

Кілька днів тому Ларсон повідомила, що її героїня буде присвячена «журналістам, що ризикують життям заради правди».

В українські кінотеатри «Конг: Острів черепа» прибуде 9 березня.

1766 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: