«Поклик пращурів»: дивимося ексклюзивний фрагмент за участю Гаррісона Форда

18 лютого 2020,  16:31 | Новини фільмів

Легендарний голлівудський актор і зірка культових франшиз «Зоряні війни» та «Індіана Джонс» Гаррісон Форд втілює золотошукача Джона Торнтона в новій адаптації повісті Джека Лондона «Поклик пращурів».

Події екранізації знаменитого твору Лондона, який був написаний у 1903 році, розвиваються в штаті Юкон за часів золотої лихоманки. Головним героєм історії виступає пес по кличці Бак, який з ранчо в Каліфорнії потрапляє в суворі холоди півночі Канади і стає їздовою собакою.

У цьому фрагменті (див. вище) він стикається з золотошукачем Джоном Торнтоном, і коли той впускає свою гармошку, Бак дбайливо повертає її господареві. Так зав'язується їхня дружба, яка допоможе їм обом пережити непрості випробування.

Компанію цим друзям у кадрі складуть актори Карен Гіллан, Ден Стівенс, Бредлі Вітфорд, Кара Гі та Омар Сі. Бака за допомогою технології захоплення руху втілює Террі Нотарі, який грав Конга у фільмі «Конг: Острів черепа».

Нещодавно Форда можна було побачити в камео в заключному епізоді легендарної науково-фантастичної саги про Скайвокерів «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», де він з 1977 року втілював Хана Соло.

В український прокат пригодницька кінострічка режисера Кріса Сандерса вийде у четвер, 20 лютого. Квитки на сеанси «Поклик пращурів» ви вже можете придбати на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

2611 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: