Райан Гослінг втілить Ніла Армстронга у фільмі Дем'єна Шазелла

30 грудня 2016,  12:21 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційно підтверджено, що Райан Гослінг зіграє космонавта Ніла Армстронга в байопіку Дем'єна Шазелла «Перша людина».

«Перша людина» буде заснована на книзі Джеймса Хенсена «First Man: A Life Of Neil A. Armstrong» («Перша людина: Життя Ніла А. Армстронга») і розкаже про життя одного з найвидатніших астронавтів в історії і про його легендарну космічну місію 1969 року, яка призвела до того, щоб він став першою людиною, яка зробила крок на Місяці.

Інформація про те, що Гослінг возз'єднається з Шазеллем, у якого зіграє відомого космонавта, з'явилася ще восени, і тепер джерела, близькі до проекту повідомляють, що актор вже уклав контракт на цю роль зі студією Universal Pictures.

Поки Гослінг є єдиним офіційно оголошеним членом каста.

Над сценарієм байопіка працювали Ніколь ПерлманВартові Галактики», «Шерлок Холмс 3») і володар «Оскара» Джош СінгерП'ята влада», «У центрі уваги»).

Зйомки «Першої людини» почнуться на початку 2017 року, так що для Шазелла це буде наступний після його музичної мелодрами «Ла-Ла Ленд», де Гослінг возз'єднався з Еммою Стоун.

Наступного року Гослінга можна буде побачити в музичній драмі Терренса Маліка «Невагомість» та науковій фантастиці «Той, що Біжить по лезу 2049», де разом з ним зіграє Харрісон Форд.

Побачити актора в мюзиклі «Ла-Ла Ленд», який отримав 7 номінацій на «Золотий глобус», можна буде в українських кінотеатрах з 5 січня.

Дати виходу у «Першої людини» поки немає, але його прем'єра відбудеться не раніше 2018 року.

1288 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: