Новини про мультфільм (2022)

11 лютого 2023,  21:19 | Нагороди та премії | Автор: Олена Стрельбицька

Цього року на премію «Оскар» в номінації Найкращий мультфільм претендують історії про дерев'яного хлопчика, мушлю в черевиках, кота у чоботях, морське чудовисько та дівчинку, яка вміє перетворюватися на велику червону панду.

Читати далі...
24 грудня 2022,  21:25 | Новини фільмів

Минулого року Флоренс П'ю рятувала світ разом зі своєю екранною сестрою Скарлетт Йоханссон у супергеройському екшені «Чорна вдова», а наприкінці цього року виконала роль головної лиходійки в анімаційній стрічці «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання».

Читати далі...
19 грудня 2022,  20:40 | Новини фільмів

Знаючи, наскільки заспокійливим є голос Антоніо Бандераса, студія DreamWorks випустила незвичайний промо-ролик свого очікуваного мультфільму «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання», де його головний герой пробує свої сили у записі ASMR.

Читати далі...
1 грудня 2022,  16:20 | Новини фільмів

Легендарний кіногерой з голосом Антоніо Бандераса виходить на пенсію та відрощує довгу бороду у фінальному трейлері пригодницької анімації «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання» від голлівудської кіностудії DreamWorks.

Читати далі...
16 червня 2022,  13:35 | Новини фільмів

Легендарний Антоніо Бандерас повертається на великі екрани в якості голосу Кота у чоботях із культової анімаційної франшизи «Шрек» у новому трейлері його сольного мультфільму «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання».

Читати далі...
6 травня 2022,  19:16 | Новини фільмів

Дивіться нові трейлери очікуваних супергеройських блокбастерів від Marvel «Тор: Любов і грім», «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» та «Морбіус», нового розділу Поттеріани «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», наукової фантастики «Світ Юрського періоду 3», піксарівського мультфільму «Базз Рятівник», а також нових українських фільмів.

Читати далі...
25 квітня 2022,  18:31 | Статті

Представляємо добірку трейлерів до одинадцяти найочікуваніших мультфільмів від провідних анімаційних кіностудій, таких як Disney, Pixar та DreamWorks, прем'єра яких очікується у кінотеатрах та на стримінгових платформах у 2022 році.

Читати далі...
27 березня 2022,  17:11 | Новини фільмів

Легендарний герой кіновсесвіту «Шрек» повертається для нової епічної пригоди! Студія DreamWorks поділилася першим трейлером довгоочікуваного мультфільму «Кіт у чоботях 2: Останнє бажання», де головний герой знову заговорить голосом Антоніо Бандераса.

Читати далі...