Новини фільмів про (2019)

5 листопада 2019,  17:56 | Новини фільмів

У пригодницькому мультфільмі «Playmobil Фільм» зірка фентезійної франшизи «Гаррі Поттер» Деніел Редкліфф озвучить крутого агента Рекса Дешера.

Анімаційна картина режисера Ліно ДіСальво, яка візуально нагадує успішну франшизу «Лего. Фільм», буде слідувати за дівчиною на ім'я Марла (Аня Тейлор-Джой), яка вирушає до всесвіту Playmobil в пошуках свого молодшого брата Чарлі (Гебріел Бейтман), і там зустрічає різних веселих персонажів, як агент Рекс Дешер (Редкліфф). Він харизматичний, вкрай самовпевнений, є майстром маскування, і у нього є своя власна музична тема.

Українська прем'єра мультфільму «Playmobil Фільм» очікується 14 листопада. Компанію йому в прокаті складуть екшен «Ангели Чарлі» і байопік «Аутсайдери».

20 травня 2019,  19:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшов перший трейлер фентезі від Disney «Чаклунка: Повелителька темряви», ретроспективний трейлер супергеройського екшену «Люди Ікс: Темний фенікс», трейлер бойовика «Падіння янгола», а також нові трейлери мультфільмів «Секрети домашніх тварин 2» і «Playmobil Фільм» та горора «Сонцестояння».

Читати далі...
17 грудня 2018,  17:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові трейлери науково-фантастичних картин «Ґодзілла: Король монстрів» і «Аліта: Бойовий ангел», супергеройського трилера «Скло», 3 сезону антології «Справжній детектив» і новорічного спецвипуску серіалу «Доктор Хто».

Читати далі...
13 грудня 2018,  16:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Гаррі Поттера» Деніел Редкліфф і зірка «Спліта» Аня Тейлор-Джой стають ляльковими персонажами в першому тизер-трейлері пригодницької анімації «Playmobil: Фільм».

Мультфільм «Playmobil: Фільм розповість про Марлу (Аня Тейлор-Джой) та її молодшого брата Чарлі (Гебріел Бейтман), яких несподівано затягує в анімований світ. Там вони гублять одне одного, і тепер Марла повинна відправиться в подорож всього свого життя, щоб возз'єднається з братом. І під час цього квесту вона зустрічає дивних нових друзів: харизматичного секретного агента Рекса Дешера (Деніел Редкліфф), балакучого водія фуд-трака Дела (Джим Геффіган), добродушного робота і екстравагантну хрещену фею (Меган Трейнор).

Прем'єра «Playmobil: Фільм» відбудеться в серпні 2019 року .