Новини фільмів про (2019)

11 листопада 2019,  17:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери комедійного екшена «Погані хлопці назавжди», діснеївського мультфільму «Крижане серце 2» і пригодницької кінострічки «Аеронавти», а також дебютні трейлери науково-фантастичного горора «Людина-невидимка» і нового піксарівського мультфільму «Душа».

Читати далі...
6 листопада 2019,  16:39 | Новини фільмів

Номінант на премію «Оскар» Ентоні МакКартен, відомий завдяки фільмам «Теорія всього», «Темні часи» і «Богемна рапсодія», написав нову біографічну драму «Два Папи», чий трейлер вийшов вчора на Netflix.

Байопік режисера Фернанду Мейрелліша буде інтимним поглядом на непрості відносини консервативного Папи Римського Бенедикта XVI (Ентоні Гопкінс), який після гучного скандалу збирається відректися від свого престолу, і його майбутнього спадкоємця, ліберального Папи Римського Франциска (Джонатан Прайс). Фільм покаже, про що Папи говорять за закритими дверима Ватикану, гуляючи садом, поїдаючи піцу і граючи на фортепіано.

В обмежений американський прокат фільм «Два Папи» вийде 27 листопада, а на Netflix його прем'єра відбудеться наприкінці року, 20 грудня.

30 серпня 2019,  14:45 | Новини фільмів

Перший тизер драматичного фільму Фернанду Мейрелліша «Два Папи», натхненного реальними подіями, показує, про що говорять Папи за закритими дверима.

У тизері Папа Римський Бенедикт XVI (Ентоні Гопкінс) запитує свого майбутнього наступника Папу Римського Франциска (Джонатан Прайс), чи чув він про The Beatles, але виявляється, що Бенедикт сам не знає, хто така «Eleanor Rigby». Далі Бенедикт зазначає, що Франциск завжди був його «найсуворішим критиком», і каже, що «Бог виправляє помилки одного Папи, посилаючи світові іншого Папу». І він би хотів побачити, хто його замінить.

Світова прем'єра фільму «Два Папи» відбудеться завтра. 31 серпня, на кінофестивалі в американському місті Теллурайд.