Новини фільмів про (2014)

28 жовтня 2022,  09:57 | Новини фільмів

Дружба еволюціонувала. Творець франшиз «Закляття» та «Анабель» Джеймс Ван представляє нову моторошну історію про страшну ляльку під назвою «М3ГАН».

Читати далі...
1 квітня 2019,  15:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки серіалу «Моторошні пригоди Сабріни» Кірнан Шипка та Міранда Отто возз'єднуються в офіційному трейлері фільму жахів «Мовчання», чий сюжет частково нагадує минулорічний хіт «Тихе місце».

Коли на наш світ нападають жахливі істоти, які полюють на людей за звуком, 16-річна Еллі Ендрюс (Кірнан Шипка), яка втратила слух у 13 років, та її родина (Міранда Отто, Стенлі Туччі) хочуть дістатися до безпечного притулку. Але там вони стикаються з моторошним культом, який бажає експлуатувати загострені відчуття Еллі.

На стримінговому сервісі Netflix прем'єра фільму від режисера горора «Анабель» Джона Р. Леонетті відбудеться 10 квітня.

14 серпня 2018,  21:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Завжди боялися бути похованим/похованою заживо, як в однойменному фільмі з Райаном Рейнольдсом? Якщо ні, то дебютний ТБ-ролик горора Коріна Гарді «Монахиня» це виправить.

До «Закляття» і «Аннабель» світ тероризувала одержима демоном Черниця. Відео показує, як отця Берка (Деміан Бішір) у відкриту труну затягує і закриває там потойбічна сила. Він щосили кличе на допомогу і навіть знаходить дзвінок, який дзвонить зверху на надгробку з його ім'я, але на цвинтарі не видно нікого, хто б міг йому допомогти. І тут у труні з'являється та сама Черниця (Бонні Ааронс)...

Дивіться також український тизер-трейлер фільму «Монахиня». У кіно з 6 вересня.