Новини про фільм (2019)

14 жовтня 2019,  23:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня нас порадували новими трейлерами діснеївського фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» з Анджеліною Джолі, пригодницької картини «Дулітл» з Робертом Дауні мол., комедійного екшена «Зомбіленд: Подвійний постріл», піксарівського мультфільму «Уперед», бойовика «Ангели Чарлі» та нової пригоди з Двейном Джонсоном «Круїз по джунглях».

Читати далі...
12 жовтня 2019,  15:18 | Новини фільмів

Біографічна драма «Перегони на мільйон» розповість реальну надихаючу історію жінки-жокея Мішель Пейн, роль якої виконує Тереза Палмер.

Читати далі...
1 жовтня 2019,  15:53 | Новини фільмів

Розширений трейлер біографічної драми «Перегони на мільйон» показує зірку фільмів «Не вимикай світло» і «Тепло наших тіл» Терезу Палмер в образі знаменитої жінки-жокея.

Кінокартина «Перегони на мільйон» («Ride Like a Girl») розповість надихаючу історію австралійки Мішель Пейн (Палмер), яка наполегливо тренується, щоб у 2015 році стати першою жінкою-жокеєм, яка перемогла в престижній кінній гонці Melbourne Cup. Її батька Педді Пейна, який допомагав їй тренуватися, втілює зірка «Парку Юрського періоду» Сем Ніл.

Фільм є повнометражним режисерським дебютом актриси Рейчел Гріффітс, на чиєму рахунку є номінація на «Оскар». Його українська прем'єра очікується у жовтні.