З'явилися українські трейлер і постер байопіка «Перегони на мільйон» з Терезою Палмер

12 жовтня 2019,  15:18 | Новини фільмів

Біографічна драма «Перегони на мільйон» розповість реальну надихаючу історію жінки-жокея Мішель Пейн, роль якої виконує Тереза Палмер.

У 2015 році Мішель Пейн стала першою жінкою-чемпіонкою в історії престижних австралійських перегонів на конях Melbourne Cup, і ось через 4 роки на великі екрани виходить байопік про її неймовірне досягнення.

Режисером фільму «Перегони на мільйон», який в оригіналі називається «Ride Like A Girl» («Жени як дівчисько»), виступає номінована на «Оскар» австралійська актриса Рейчел Гріффітс. Для неї це буде повнометражний режисерський дебют.

Виконавицю головної ролі Палмер ви можете знати завдяки кінокартинам «Не вимикай світло», «Тепло наших тіл» та «З міркувань совісті».

Її екранного батька Педді Пейна, який був тренером та наставником своєї дочки, грає зірка «Парку Юрського періоду» Сем Ніл.

Також у фільмі знявся Стіві Пейн, рідний брат Мішель. Він виконає роль самого себе, оскільки під час перегонів допомагав сестрі з конем.

Офіційний український постер байопіку «Перегони на мільйон» повідомляє, що він прибуде у кінотеатри України 7 листопада.

1700 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: