Новини про фільм (2018)

8 березня 2024,  14:40 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

На честь Міжнародного жіночого дня, який відзначає боротьбу жінок за рівні права, ми підготували для вас добірку захоплюючих і надихаючих фільмів про сильних жінок.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Приватна війна»
Хоробра журналістка Мері Колвін
9 квітня 2019,  03:23 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ірак, Афганістан, Чечня, Косово, Сирія... Військовий кореспондент Мері Колвін була на війні в кожній з цих країн. Над її головою свистіли кулі, вона чула крики поранених, які назавжди врізалися в її пам'ять, але вона, озброївшись лише блокнотом та ручкою, продовжувала їхати в саму гущу подій, щоб розповісти всьому світу про війни, які ведуть люди одне з одним, і про те, хто опиняється під перехресним вогнем. Мері переймалася трагічними історіями невинних людей, і для неї не існувало чужої війни. Всі ці війни були її особистими, приватними війнами, що і відображає сповна назва біографічної драми, присвяченої її життю та небезпечній роботі.

Читати далі...
8 квітня 2019,  19:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня з'явився третій трейлер супергеройського блокбастера «Месники: Завершення», який показав довгоочікуване возз'єднання Тоні і Кепа, а також вийшли український тизер-трейлер фільму «Джокер» з Хоакіном Феніксом, трейлер українського фентезі «Поліна і таємниця кіностудії», смішний дубльований ТБ-ролик екшену «Шазам!» і новий загадковий тизер 8 сезону серіалу «Гра престолів», який натякає на смерть багатьох персонажів.

Читати далі...
8 квітня 2019,  19:08 | Оновлення

Опублікований український трейлер драми «Приватна війна», головну роль в якій виконала акторка Розамунд ПайкЗагублена»).

В основу сюжету фільму покладена реальна історія військового репортера Мері Колвін (Розамунд Пайк). Вона планувала розповісти правду про те, що відбувається в цій гарячій точці. Вона готувала репортажі про військові конфлікти у Чечні, Косово, Сьєрра-Леоне та Зімбабве. У 2001 році під час війни в Шрі-Ланці Колвін отримала важке поранення і втратила око. Вона загинула в 2012 році в Сирії під час облоги Хомса.

Прем'єра фільму «Приватна війна» відбудеться 11 квітня.

21 квітня 2017,  18:24 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскаровская номинантка Розамунд Пайк снимется в байопике о военном репортере «Мэри Колвин».

Читати далі...