Новини фільмів, в яких згадується Люсі Л’ю

21 березня 2023,  19:27 | Новини фільмів

У своїй другій пригоді «Шазам! Лють богів» супергерой Шазам зіштовхнеться з трьома могутніми богинями, яких втілюють Гелен Міррен, Люсі Лью та Рейчел Зеглер.

Читати далі...
20 лютого 2023,  20:21 | Новини фільмів

У своїй другій сольній пригоді під назвою «Шазам! Лють богів» Біллі Бетсон, також відомий як Шазам, зіштовхнеться не тільки з розлюченими богинями, а й з драконом.

Читати далі...
1 лютого 2023,  01:46 | Новини фільмів

Представляємо дубльований другий трейлер супергеройської комедії режисера Девіда Ф. Сандберга «Шазам! Лють богів», де в головній ролі повертається актор Закарі Лівай.

Читати далі...
27 січня 2023,  01:07 | Новини фільмів

Другий трейлер супергеройського екшену «Шазам! Лють богів», заснованого на коміксах DC, показує могутню богиню у втіленні зірки «Ангелів Чарлі» Люсі Лью у всій її красі та небезпечності. А також верхи на драконі.

Читати далі...
8 листопада 2022,  11:34 | Новини фільмів

Зірка супергеройського блокбастера «Чорний Адам» Двейн Джонсон поділився у соцмережах першими фотографіями зі зйомок свого наступного фільму «Red One», де компанію йому складе Кріс Еванс, він же Капітан Америка.

Читати далі...
23 вересня 2022,  19:12 | Новини фільмів

Студія Walt Disney Animation представила офіційний трейлер своєї наступної анімаційної пригоди, що отримала назву «Незвичайний світ». І ви вже можете подивитися його з українським дубляжем, який підтверджує, що цей мультфільм незабаром вийде в український прокат.

Читати далі...
23 липня 2022,  21:29 | Новини фільмів

Закарі Лівай збирає свою власну супергеройську команду у першому офіційному трейлері супергеройського екшену від DC «Шазам! 2» (також відомого як «Шазам: Лють богів»), який щойно представили на Comic-Con.

Читати далі...
1 липня 2019,  22:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриси Крістен Стюарт, Наомі Скотт та Елла Балінска готові до своєї першої спільної місії на американському й міжнародному постерах пригодницького бойовика «Ангели Чарлі».

Читати далі...
20 травня 2018,  23:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Смотрим новые трейлеры фантастического экшена «Дэдпул 2», шпионского боевика «Миссия невыполнима: Фолаут», музыкального байопика «Богемная рапсодия», мультфильма «Суперсемейка 2», экшена «План побега 2» и нового сериала «Зачарованные».

Читати далі...
15 травня 2018,  19:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix опублікувала офіційний трейлер своєї нової романтичної комедії «Звідники» («Set It Up»), чиї події відбуваються в корпоративному світі Нью-Йорка.

Двоє нью-йоркських асистентів Харпер (Зої Дойч з «Чому він?») та Чарлі (Глен Пауелл з «Нестримних 3») звикли, що їх примхливі боси Крістен (Люсі Лью з «Елементарно») та Рік (Тей Діггз з «Еквілібріума») розпоряджаються ними, як хочуть. Але одного разу в голови асистентів приходить блискуча ідея звести своїх босів, щоб ті були щасливі й краще до них ставилися.

Прем'єра фільму від володарки премії «Еммі» Клер СкенлонОфіс», «Бруклін 9-9», «Незграбна») в Інтернеті відбудеться 15 червня.

10 квітня 2018,  15:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Lionsgate представила перший трейлер фантастичної картини «Світ майбутнього», де Джеймс Франко, Мілла Йовович та Сьюкі Вотерхаус борються за виживання в пустельному світі, який нагадує «Божевільного Макса».

В постапокаліптичному світі, де вода і бензин майже висохли, принц з оазису (однієї з останніх безпечних зон) повинен відправитися на пошуки ліків для хворої королеви (Люсі Лью), але по ходу справи він стикається з воєначальником (Франко) та його роботом (Вотерхаус), і квест принца перетворюється на сміливу подорож по закинутим пусткам.

Прем'єра «Світу майбутнього», який Франко зняв разом з Брюсом Тьєррі Чунгом, відбудеться одночасно в кінотеатрах і в Інтернеті 25 травня.

28 січня 2016,  15:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні в українських кінотеатрах виходить довгоочікуване продовження пригод Воїна Дракона «Панда Кунг-Фу 3», і не секрет, що за його створенням стоять голоси відомих голлівудських акторів. Незважаючи на те, що наші глядачі не зможуть їх почути, ми вирішили розібратися, хто допомагав оживляти цих героїв, і відшукали цікаві факти, що стосуються процесу озвучення цього мультфільму.

Читати далі...