Крістен СтюартKristen Stewart

Крістен Стюарт / Kristen Stewart
Повне ім'я: Kristen Jaymes Stewart
Псевдонім: Kris
Народилася 9 квітня 1990; Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Зріст: 165 см
86%
12
14%
2

Фільмографія Крістен Стюарт

Найщасливіший сезон (2020) ... актриса
Під водою (2020) ... Norah
Ангели Чарлі (2019) ... Sabina Wilson
Проти всіх ворогів (2019) ... Jean Seberg
Джеремая Термінатор ЛеРой (2018) ... Savannah Knoop
Interpol: If You Really Love Nothing (2018) ... Woman
Ліззі (2018) ... Bridget Sullivan
The Fragrance Gabrielle Chanel (2017) ... Girl
Довга прогулянка Біллі Лінна в перерві футбольного матчу (2016) ... Kathryn
Персональний покупець (2016) ... актриса

Біографія Крістен Стюарт

Американська актриса, володарка спеціальної нагороди BAFTA - «Висхідна зірка». Відома роллю Белли Свон в вампірської саги «Сутінки» за творами Стефані Майєр.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Крістен Стюарт. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Крістен Стюарт

Написати коментар...
Написати коментар...