Девід Ф. СандбергDavid F. Sandberg

100%
1
0%
0

Фільмографія Девіда Ф. Сандберга

Шазам! (2019) ... режисер
Анабель: Створення (2017) ... режисер
Не вимикай світло (2016) ... режисер, сценарист (короткометражка)
Closet Space (2016) ... David, режисер, продюсер, сценарист, оператор
Attic Panic (2015) ... Ghost
Відео з участю Девіда Ф. Сандберга
Зображення Девіда Ф. Сандберга

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Девіда Ф. Сандберга. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Девіда Ф. Сандберга

Написати коментар...
Написати коментар...