Зоі СалданаZoe Saldana

Зоі Салдана / Zoe Saldana
Повне ім'я: Zoe Yadira Zaldaña Nazario
Народилася 19 червня 1978; Пассаік, Нью-Джерсі, США
Зріст: 169 см
100%
4
0%
0

Фільмографія Зоі Салдани

Аватар 5 (2025) ... Neytiri
Аватар 4 (2024) ... Neytiri
Аватар 3 (2021) ... Neytiri
Аватар 2 (2020) ... Neytiri
Містер Лінк: Загублена ланка еволюції (2019) ... Adelina Fortnight
Список Онор (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Месники: Війна нескінченності (2018) ... Gamora
Drake: Nice for What (2018) ... актриса
The Legend of Red Hand (2018) ... Mia Parc
My Little Pony у кіно (2017) ... Captain Celaeno

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Зоі Салдани. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Зоі Салдани

Написати коментар...
Написати коментар...