Новини фільмів, в яких згадується Ліна Хіді

20 лютого 2021,  16:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Одну з центральних ролей у чорній комедії/трилері «Аферистка» виконує актор Пітер Дінклейдж, відомий завдяки ролі Тіріона Ланністера в серіалі «Гра престолів», і ми помітили там невелике, але дуже круте відсилання до Вестероса.

Читати далі...
2 лютого 2021,  15:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У цьому місяці в українських кінотеатрах відбудеться прем'єра кримінальної стрічки «Афера Олівера Твіста», де роль знаменитого злодія з роману Чарльза Діккенса грає Рафф Лоу, син Джуда Лоу.

Читати далі...
15 січня 2021,  19:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Найвідоміший злодій Лондона повертається! Представляємо офіційний український постер кримінальної стрічки «Афера Олівера Твіста», яка буде сучасною адаптацією книги «Олівер Твіст» Чарльза Діккенса.

Читати далі...
9 листопада 2020,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка блокбастера «Вартові Галактики» Карен Гіллан поділилася у понеділок першими кадрами свого наступного бойовика «Пороховий молочний коктейль» («Gunpowder Milkshake»), де вона зіграє найману вбивцю.

Читати далі...
9 серпня 2019,  20:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриси майбутнього бойовика «Пороховий молочний коктейль» Карен Гіллан, Ліна Гіді, Карла Гуджино, Мішель Йео і Анджела Бассетт вдень працюють не покладаючи рук, а вечорами відпрацьовують свою шикарну ходу.

У минулому місяці Гіллан опублікувала у своєму Instagram смішне відео, де вона разом з Гіді, Гуджино, Йео і Бассетт за кулісами фільму «Пороховий молочний коктейль» пародіює кліпи гьорлзбендів з минулого, де героїні нібито невимушено танцюють в піжамах в коридорі готелю. В описі актриса зазначила, що «до зйомок цього відео ніхто не пив вино». І ми майже їй повірили.

Прем'єра екшену «Пороховий молочний коктейль», режисером якого виступає Навот Папушадо, відбудеться у 2020 році.

24 липня 2019,  19:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви б ризикнули викрасти та з'їсти улюблені горішки Серсеї Ланністер? Ні? А ось безстрашна Карен Гіллан ризикнула провернути цю небезпечну справу за лаштунками фільму «Пороховий молочний коктейль».

Гіллан зараз знімається в бойовику «Пороховий молочний коктейль» разом із зіркою «Гри престолів» Ліною Гіді, де актриси грають мати і дочку, які віддалилися одна від одної, але обидві обрали одну професію — наймана вбивця. Жінки дуже здружилися під час зйомок, що підтверджує смішне відео, яким Гіді поділилася у своєму Instagram, про зникнення своїх улюблених горішків. Спойлер: їх з'їла Гіллан.

Також відео показує, що у героїні Гіді буде круте татуювання на плечі.

Побачити цих веселих актрис у фільмі Навота Папушадо «Пороховий молочний коктейль» буде можливо у 2020 році.

27 травня 2019,  19:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційні українські трейлери науково-фантастичного бойовика «Термінатор: Фатум» і нового фільму Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», фінальний трейлер мультфільму «Історія іграшок 4» та нові ТБ-ролики супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» і науково-фантастичного бойовика «Люди в чорному: Інтернешнл».

Читати далі...
26 травня 2019,  17:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Не встигли ми попрощатися з серіалом «Гра престолів», як його зірки Ліна Гіді та Іен Глен знялися разом у британському драматичному трилері «Повінь».

Досвідченій співробітниці імміграційної служби Венді (Ліна Гіді), яка вміє швидко відхиляти заявників, доручають вести гучну справу про надання притулку. Під час допиту вона повинна визначити, чи є Гайлі (Іванно Джеремайя) брехуном, чи у нього є більш вагома причина, щоб просити притулок у Великій Британії.

Також у фільмі з'явиться Мандіп Гілл зі ще одного культового серіалу «Доктор Хто».

Світова прем'єра трилера Ентоні Вудлі відбудеться 21 червня.

26 лютого 2019,  11:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер драматично-комедійного байопіку «Боротьба з моєю родиною», який продюсує колишній реслер Двейн Джонсон.

«Боротьба з моєю родиною» («Fighting with My Family») присвячена британській родині Найтів. Батько сімейства Ріккі (Нік Фрост) в молодості був реслером і тепер разом з дружиною Джулією (Ліна Гіді) та дітьми Пейдж (Флоренс П'ю) і Заком (Джек Лауден) виступає на скромних майданчиках. Але у Пейдж і Зака є інша мрія підкорити світ великого реслінгу, і вони вирішують пробитися у WWE.

Також в байопіку знявся Вінс ВонСправжній детектив», «З міркувань совісті»).

У січні фільм Стівена Мерчанта був представлений на кінофестивалі «Санденс», а у світовий прокат вийшов минулого тижня. На сайті Rotten Tomatoes його рейтинг серед критиків становить 91%.

16 листопада 2018,  22:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Колишня зірка реслінгу Двейн Джонсон грає самого себе в першому офіційному трейлері біографічної комедії «Боротьба з моєю родиною», яку він також продюсує.

«Боротьба з моєю сім'єю» розповість історію сім'ї Найтів: Ріккі (Нік Фрост), його дружини Джулії (Ліна Хіді) та їхніх дітей Пейдж (Флоренс П'ю) і Зака (Джек Лауден). Ріккі є колишнім реслером і тепер він разом з сім'єю виступає на скромних майданчиках. Як раптом Пейдж і Зак отримують шанс здійснити свою мрію пробитися в WWE, але незабаром сестра і брат розуміють, що для того, щоб стати суперзірками реслінгу, їх таланту і відносинам доведеться пройти серйозне випробування.

У світовий прокат фільм Стівена Мерчанта вийде у лютому 2019 року. Поки невідомо, чи покажуть його в українських кінотеатрах.

12 квітня 2018,  01:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Film4 поділилася веселим першим фрагментом біографічної комедії «Боротьба з моєю родиною».

Відео показує двох реслерів-початківців у втіленні Флоренс П'юЛеді Макбет») і Джека ЛауденаДюнкерк»), які зустрічають після прослуховування свого кумира Двейна «Скелю» Джонсона і просять у нього пораду. Але замість простих підбадьорливих слів Скеля штовхає дуже емоційну промову, кажучи їм «заткнутися, піти туди й не брати полонених», інакше він «забере у Мері Поппінс її парасольку, виверне її й засуне її їм прямо в дупи».

У світовий прокат фільм Стівена Мерчанта, який також зіграє тут разом з Ліною Хіді, Вінсом Воном і Ніком Фростом, вийде у вересні.

2 квітня 2015,  12:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Романтичний хоррор «Гордість і упередження і зомбі» вийде у Великобританії і США 19 лютого 2016 року.

Кінокартина заснована на графічній новелі Сета Грема-Сміта, натхненного класичною історією Джейн Остін. Події «Гордості і упередження і зомбі» розгортатимуться в 19 столітті в Англії і розкажуть історію заплутаних взаємин між закоханими з різних соціальних верств, які стикаються з новим випробуванням у вигляді зомбі армії.

Режисером фільму виступив Берр Стирс, який зняв «Татові знову 17» і «Подвійне життя Чарлі Сан-Клауда». Міс Елізабет Беннет і містера Дарсі у фільмі зіграють Лілі Джеймс і Сем Райлі, в інших ролях з'являться Сьюкі УотерхаусДуглас БутЛіна ХідіМетт СмітБелла Хіткот.

Дата української прем'єри «Гордості і упередження і зомбі» поки не оголошена.