Чарльз ДіккенсCharles Dickens

Чарльз Діккенс / Charles Dickens
Народився 7 лютого 1812
Пішов з життя 9 червня 1870
100%
2
0%
0

Фільмографія Чарльза Діккенса

Різдвяна пісня (2019) ... сценарист
Історія Девіда Копперфілда (2019) ... сценарист (роман)
Різдвяна пісня (2019) ... сценарист
Ebenezer Scrooge (2018) ... сценарист (роман)
A Christmas Carol (2018) ... сценарист (роман)
Death and Rebirth of a Stingy Man (2018) ... сценарист
Fitoor (2016) ... сценарист (роман)
A Christmas Carol, 50th Anniversary (2015) ... сценарист (роман)
O Sinaleiro (2015) ... сценарист
A Nintendo Christmas Carol (2014) ... сценарист (роман)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Чарльза Діккенса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Чарльза Діккенса

Написати коментар...
Написати коментар...