Пітер ДінклейджPeter Dinklage

Пітер Дінклейдж / Peter Dinklage
Народився 11 червня 1969; Моррістаун, Нью-Джерсі, США
Зріст: 135 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Пітера Дінклейджа

Сімейка Крудсів 2 (2020) ... Phil Betterman
Мені не байдуже (2020) ... актор
Між двома папоротями (2019) ... Peter Dinklage
Angry Birds у кіно 2 (2019) ... Mighty Eagle
Мій обід з Ерве (2018) ... Hervé Villechaize, продюсер (исполнительный продюсер)
Месники: Війна нескінченності (2018) ... Eitri
Здається, ми залишилися одні (2018) ... Del, продюсер
The David S. Pumpkins Halloween Special (2017) ... рассказчик

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Пітера Дінклейджа. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Пітера Дінклейджа

Написати коментар...
Написати коментар...