Пітер ДінклейджPeter Dinklage

Пітер Дінклейдж / Peter Dinklage
Народився 11 червня 1969; Моррістаун, Нью-Джерсі, США
Зріст: 135 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Пітера Дінклейджа

Сімейка Крудсів 2 (2020) ... Phil Betterman
Angry Birds у кіно 2 (2019) ... Mighty Eagle
Мій обід з Ерве (2018) ... Hervé Villechaize, продюсер (исполнительный продюсер)
Месники: Війна нескінченності (2018) ... Eitri
Здається, ми залишилися одні (2018) ... Del, продюсер
The David S. Pumpkins Halloween Special (2017) ... рассказчик
Три Христа (2017) ... актор
Три білборди на кордоні Еббінга, Міссурі (2017) ... James

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Пітера Дінклейджа. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Пітера Дінклейджа

Написати коментар...
Написати коментар...