Ліна ХідіLena Headey

Ліна Хіді / Lena Headey
Народилася 3 жовтня 1973
Зріст: 166 см
50%
2
50%
2

Фільмографія Ліни Хіді

Пороховий молочний коктейль (2020) ... Scarlet
Темний кристал: Епоха опору (2019) ... Maudra Fara
Повінь (2019) ... Wendy, продюсер (исполнительный продюсер)
Боротьба з моєю родиною (2019) ... Julia Knight
Еволюція Черепашок-ніндзя (2018) ... Big Mama
Ходити як пантера (2018) ... Janet Winters
ill Ray: the King (2017) ... актриса
Очевидна брехня (2017) ... Ellen
Мисливці на тролів (2016) ... Morgana

Біографія Ліни Хіді

Лена Хіді народилася в 1976 у Йоркширі.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ліни Хіді. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ліни Хіді

lena

1 травня 2007, 18:51

Изумительно красивая женщина!
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...