Ліна ХідіLena Headey

Ліна Хіді / Lena Headey
Народилася 3 жовтня 1973
Зріст: 166 см
50%
2
50%
2

Фільмографія Ліни Хіді

Боротьба з моєю родиною (2019) ... Julia Knight
The Flood (2019) ... Wendy, продюсер (исполнительный продюсер)
Еволюція Черепашок-ніндзя (2018) ... Big Mama
Ходити як пантера (2018) ... Janet Winters
ill Ray: the King (2017) ... актриса
Очевидна брехня (2017) ... Ellen
Мисливці на тролів (2016) ... Morgana
Кингсглейв: Остання фантазія XV (2016) ... Lunafreya Nox Fleuret
Гордість та упередження та зомбі (2015) ... Lady Catherine de Bourgh

Біографія Ліни Хіді

Лена Хіді народилася в 1976 у Йоркширі.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Ліни Хіді. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Ліни Хіді

lena

1 травня 2007, 18:51

Изумительно красивая женщина!
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...