Перший погляд на Карен Гіллан та Ліну Гіді в екшені «Пороховий молочний коктейль»

9 листопада 2020,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка блокбастера «Вартові Галактики» Карен Гіллан поділилася у понеділок першими кадрами свого наступного бойовика «Пороховий молочний коктейль» («Gunpowder Milkshake»), де вона зіграє найману вбивцю.

32-річна шотландська актриса, відома завдяки ролі Небули в фільмах Marvel, опублікувала в Twitter три кадри свого наступного фільму зі словами:

Перший погляд на мій новий фільм «Пороховий молочний коктейль»! Зустрічайте Сем, Скарлетт, Емілі та декілька дуже крутих бібліотекарок. #GunpowderMilkshake

У пригодницькому екшені «Пороховий молочний коктейль» Гіллан грає дочку зірки серіалу «Гра престолів» Ліни Гіді. Вона вирішила піти по стопах своєї матері і теж стала найманою вбивцею. Їхні стосунки були непростими, але тепер жінки повинні об'єднатися, щоб знищити кримінальний синдикат, на який вони раніше працювали.

Разом з Гіллан та Гіді на перших кадрах фільму ви також можете побачити актрис Карлу Гуджіно, Мішель Йєо, Анджелу Бассетт і Хлою Коулмен.

Режисером і сценаристом цієї історії про кілерок став Навот Папушадо. Прем'єра фільму «Пороховий молочний коктейль» очікується в 2021 році.

1208 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: