Новини фільмів, в яких згадується Джордан Піл

17 квітня 2024,  18:54 | Новини фільмів

Ви, мабуть, найкраще знаєте британського актора Дева Пателя за головною роллю в оскароносній драмі Денні Бойла «Мільйонер з нетрів», проте цього місяця він збирається шокувати вас, втіливши небезпечного антигероя у своєму вибуховому режисерському дебюті «Манкімен» («Monkey Man»).

Читати далі...
14 червня 2022,  16:02 | Новини фільмів

Представляємо офіційний український трейлер нового загадкового фільму жахів Джордана Піла під назвою «Ноу», який вийде у прокат в Україні 11 серпня. І це точно найдивніший трейлер, який ви могли бачити останнім часом.

Читати далі...
9 червня 2022,  17:27 | Новини фільмів

Кіностудія Universal Pictures поділилася сьогодні в мережі фінальним трейлером нового загадкового трилера «Ноу», який зняв творець хітових стрічок «Пастка» та «Ми» Джордан Піл. І тепер більш-менш ясно, у чому полягає його сюжет.

Читати далі...
17 серпня 2020,  19:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У зв'язку з пандемією COVID-19 світова та українська дати прем'єр очікуваного горора «Кендімен» були перенесені знову з вересня на 15 жовтня.

Читати далі...
14 липня 2020,  14:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вони чекали на тебе. І якщо вони оберуть тебе, порятунку не буде. З'явився новий трейлер науково-фантастичного горора «Антебеллум», який розкриває, що тут мова піде не про подорожі в часі, а про щось в дусі серіалу «Світ Дикого Заходу».

Читати далі...
7 липня 2020,  20:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

А ви ризикнете сказати його ім'я п'ять разів? Студія Universal Pictures вирішила нагадати нам, що цієї осені в кінотеатрах на нас буде чекати жах під назвою «Кендімен», поділившись його новим атмосферним тизером.

Читати далі...
21 травня 2020,  16:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Жанель Моне загадковим чином потрапляє в часи рабства і намагається повернутися в рідне 21 століття в новому трейлері горор-трилера «Антебеллум».

Читати далі...
6 березня 2020,  15:51 | Новини фільмів

Міський жах з маніяком і бджолами оживає в першому українському трейлері містичного горор-трилера «Кендімен», сценаристом і продюсером якого виступає лауреат премії «Оскар» Джордан Піл.

Новий жах від творця культових фільмів «Пастка» і «Ми» відроджує на екрані історію про маніяка Кендімена, якого можна викликати, якщо стати перед дзеркалом і п'ять разів вимовити його ім'я. Коли молодий художник Ентоні МакКой (Яхья Абдул-Матін II з супергеройського фільму «Аквамен» і серіалу «Хранителі») nf його дівчина Бріанна Картрайт (Тейона Парріс з оскароносної драми «Якщо Біл-стріт могла б заговорити»), яка володіє галереєю, переїжджають в квартал Чикаго Кабріні-Грін, то дізнаються моторошну легенду про Кендімена. Перебуваючи в пошуках нової теми для арт-проекту, Ентоні починає досліджувати цю легенду, пробуджуючи кривавий жах.

Режисером даної історії виступає Ніа ДаКоста. Українська прем'єра фільму жахів «Кендімен» відбудеться одночасно з усім світом, 11 червня.

28 лютого 2020,  18:31 | Новини фільмів

Творець культових горорів «Пастка» та «Ми» Джордан Піл представляє новий кошмар під назвою «Кендімен». А ви ризикнете сказати його ім'я?

Сучасний фільм жахів, режисеркою якого виступає Ніа ДаКоста, відправляє глядача назад в зловісний квартал Чикаго Кабріні-Грін, де давно ходять легенди про маніяка Кендімена. Переїхавши туди в нову квартиру, художник Ентоні МакКой (Яхья Абдул-Матін II з фільму «Аквамен» і серіалу «Хранителі») та його дівчина Бріанна Картрайт (Тейона Парріс з оскароносної драми «Якщо Біл-стріт могла б заговорити»), власниця арт-галереї, дізнаються про цю легенду. Ентоні вирішує використати цю страшилку в своєму новому проекті, і його дослідження звільняють жахливе зло і наражають на небезпеку життя всіх жителів кварталу.

Світова прем'єра фільму «Кендімен» відбудеться влітку, 11 червня.

11 липня 2019,  00:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вуді і Бо Піп готові до своєї наймасштабнішої пригоди в новому українському ТБ-ролику комедійного мультфільму «Історія іграшок 4».

Четверта та ймовірно фінальна глава пригод наших улюблених іграшок, яка почалася в далекому 1995 році, відправить ковбоя Вуді (Том Генкс) в небезпечну і незабутню подорож по слідах іграшки Виделика (Тоні Гейл), що втік. Допомагати йому в складних пошуках буде давня подруга Бо Піп (Енні Поттс), космічний рейнджер Базз (Тім Аллен) і дивна парочка Качка (Кіген-Майкл Кі) та Кролик (Джордан Піл).

Квитки на мультфільм «Історія іграшок 4» ви знайдете в нашій афіші.

7 червня 2019,  14:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент очікуваного мультфільму від Pixar і Disney «Історія іграшок 4» представляє двох страшних ляльок Габбі-Габбі і Вінсента.

Читати далі...
6 червня 2019,  12:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший український ТБ-ролик пригодницько-комедійного мультфільму «Історія іграшок 4» показує, що дружба не завжди починається... дружелюбно.

Нова глава знаменитої піксаровської франшизи «Історія іграшок» відправить Вуді (Том Генкс) і Базза (Тім Аллен) в дорожню подорож, під час якої вони потраплять до парку атракціонів. Ось тільки Баззу там не особливо щастить, оскільки його тут же вішають на стіну призів, чим космічний рейнджер викликає обурення бувалих призів Качки (Кіген-Майкл Кі) та Кролика (Джордан Піл), і вони намагаються позбавитися від нього. Але не переживайте, їм вдасться знайти спільну мову і стати друзями.

Дивіться також перший фрагмент мультфільму «Історія іграшок 4», де Вуді знайомить своїх друзів з новою іграшкою Виделиком (Тоні Гейл), якого зробили з пластикової вилки. У кіно з 20 червня.

21 травня 2019,  18:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бравий ковбой Вуді стає нянькою для нової іграшки Бонні у фінальному трейлері пригодницького мультфільму «Історія іграшок 4».

Ковбой Вуді (Том Генкс) та космічний рейнджер Базз (Тім Аллен) повертаються на екрани в своїй четвертій пригоді, яка відправить їх в дорожню подорож разом з їхньою хазяйкою Бонні (Мадлен МакГроу) та іншими іграшками. Бонні самостійно змайструвала з пластикової виделки іграшку на ім'я Форкі (Тоні Гейл), але він не вважає себе іграшкою і постійно норовить втекти. Одного разу йому це вдається, і герої вирушають на його пошуки, в ході яких потрапляють в парк атракціонів, де знайомляться зі жвавої парочкою плюшевих іграшок Качкою (Кіген-Майкл Кі) та Кроликом (Джордан Піл) і возз'єднуються з давньою подругою Бо Піп (Енні Поттс).

Дивіться також ТБ-ролик мультфільму «Історія іграшок 4», який показує народження Форкі. У кіно з 20 червня.

3 травня 2019,  16:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мультфільмі «Історія іграшок 4» Вуді та Базз познайомляться з гонщиком і каскадером на ім'я Дюк Кабум, голосом якого став зірка франшиз «Матриця» та «Джон Уік» Кіану Рівз.

Читати далі...
20 квітня 2019,  17:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студії Disney і Pixar на честь вихідних поділилися другим ТБ-роликом свого очікуваного пригодницького мультфільму «Історія іграшок 4», який показує нові моменти за участю Вуді, Базза та їхніх друзів.

У своєму четвертому мультфільмі ковбой Вуді (Том Генкс), космічний рейнджер Базз (Тім Аллен) та інші іграшки відправляються в дорожню подорож, щоб знайти зниклу іграшку Форкі (Тоні Гейл), і опиняються в парку атракціонів, де возз'єднуються з Бо Піп (Енні Поттс) і знайомляться з балакучими новими героями Качкою (Кіген-Майкл Кі) та Кроликом (Джордан Піл). І, як показує ТБ-ролик, на шляху до мети їм доведеться подолати чимало перешкод, включаючи кота, який любить роздирати плюшеві іграшки.

Дивіться український трейлер мультфільму «Історія іграшок 4». У кіно з 20 червня.