Моторошна легенда оживає в новому тизері фільму жахів «Кендімен» від Джордана Піла

7 липня 2020,  20:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

А ви ризикнете сказати його ім'я п'ять разів? Студія Universal Pictures вирішила нагадати нам, що цієї осені в кінотеатрах на нас буде чекати жах під назвою «Кендімен», поділившись його новим атмосферним тизером.

Новий фільм від продюсера Джордана Піла, який зняв культові горор-трилери «Пастка» і «Ми», буде рімейком знаменитої історії про маніяка Кендімена, якого можна викликати, якщо стати перед дзеркалом і п'ять разів вимовити його ім'я. Коли молодий художник Ентоні МакКой (Яхья Абдул-Матін II з супергеройського фільму «Аквамен» і серіалу «Хранителі») та його дівчина Бріанна Картрайт (Тейона Парріс з оскароносної драми «Якщо Біл-стріт могла б заговорити»), яка володіє галереєю, переїжджають до кварталу Чикаго Кабріні-Грін, то дізнаються страшну легенду про Кендімена. Перебуваючи в пошуках нової теми для арт-проекту, Ентоні починає досліджувати цю легенду, пробуджуючи кривавий жах.

Тизер показує, що Кендімен раніше був звичайною людиною, але сили зла схопили його і перетворили на своє знаряддя, поставивши йому замість руки гак. І тепер його всюди супроводжую бджоли, які підкреслюють, що «Кендімен це не одна людина, а цілий рій».

У коментарях до відео на Youtube один глядач помітив цікаву деталь в даному тизері:

Мені подобається, що навіть в трейлері їм не вистачає духу сказати його ім'я п'ять разів, вони говорять його тільки чотири рази!

У зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу українська прем'єра фільму «Кендімен», режисером якого є Ніа ДаКоста, переїхала на 24 вересня.

1473 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: