Деніел КалуяDaniel Kaluuya

Деніел Калуя / Daniel Kaluuya
Народився 24 лютого 1989; Лондон, Англія, Велика Британія
100%
1
0%
0

Фільмографія Деніела Калуї

Квін і Слім (2019) ... Slim
Мешканці пагорбів (2018) ... Bluebell
Вдови (2018) ... Jatemme Manning
Чорна Пантера (2018) ... W'Kabi
Робот і Опудало (2017) ... The Man
Пастка (2017) ... Chris Washington
Сікаріо (2015) ... Reggie Wayne
Вавилон (2014) ... Matt Coward
Date Night (2014) ... Dave
Пипець 2 (2013) ... Black Death

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Деніела Калуї. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Деніела Калуї

Написати коментар...
Написати коментар...