Деніел КалуяDaniel Kaluuya

Деніел Калуя / Daniel Kaluuya
Народився 24 лютого 1989; Лондон, Англія, Велика Британія
100%
1
0%
0

Фільмографія Деніела Калуї

Queen & Slim (2019) ... Slim
A Christmas Carol (2019) ... актор
Мешканці пагорбів (2018) ... Bluebell
Вдови (2018) ... Jatemme Manning
Чорна Пантера (2018) ... W'Kabi
Робот і Опудало (2017) ... The Man
Пастка (2017) ... Chris Washington
Сікаріо (2015) ... Reggie Wayne
Вавилон (2014) ... Matt Coward
Date Night (2014) ... Dave

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Деніела Калуї. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Деніела Калуї

Написати коментар...
Написати коментар...