З'явився новий трейлер фільму «Антебеллум» від продюсерів горорів «Пастка» і «Ми»

21 травня 2020,  16:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Жанель Моне загадковим чином потрапляє в часи рабства і намагається повернутися в рідне 21 століття в новому трейлері горор-трилера «Антебеллум».

Фільм з такою загадковою назвою обіцяє не менш загадковий сюжет. Він слідує за успішною письменницею Веронікою, яка опиняється у пастці в жахливій реальності — між нашим часом і періодом рабства в США — і повинна розкрити таємницю, що перевертає світосприйняття, поки не стало надто пізно.

Роль Вероніки виконує Моне, яка прославилася завдяки номінованому на премію «Оскар» біографічного фільму «Приховані фігури».

Режисерами і сценаристами цієї історії виступають Джерард Буш і Крістофер Ренц, а її продюсерами є номінанти на премію «Оскар» Шон МакКіттрік і Реймонд Менсфілд, які працювали над хітовими стрічками Джордана Піла «Пастка» і «Ми» та оскароносним фільмом Спайка Лі «Чорний куклукскланівець».

Прем'єра фільму «Антебеллум» в Україні відбудеться після відриття кінотеатрів. Слідкуйте за новинами на Kinoflms.ua, щоб першими дізнатися його дату виходу на великі екрани.

2100 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: