«Манкімен»: дивіться фінальний український трейлер режисерського дебюту номінанта на «Оскар» Дева Пателя

17 квітня 2024,  18:54 | Новини фільмів

Ви, мабуть, найкраще знаєте британського актора Дева Пателя за головною роллю в оскароносній драмі Денні Бойла «Мільйонер з нетрів», проте цього місяця він збирається шокувати вас, втіливши небезпечного антигероя у своєму вибуховому режисерському дебюті «Манкімен» («Monkey Man»).

Згідно з офіційним синопсисом, у своїй дебютній режисерській стрічці Патель зіграє нещодавно звільненого злочинця, який живе в Індії і намагається пристосуватися до світу корпоративної жадібності та розмивання духовних цінностей. Молодий чоловік розв'язує кампанію помсти корумпованим лідерам, які вбили його мати та продовжують систематично переслідувати бідних та безправних.

Патель отримав свою поки що єдину номінацію на премію «Оскар» за гру у біографічному фільмі «Лев», який вийшов у 2016 році. Ви також могли його бачити у стрічках «Легенда про Зеленого лицаря», «Історія Девіда Копперфілда» та «Робот Чаппі».

Одну з ключових ролей у його дебюті зіграє актор Шарлто Коплі, зірка фільмів «Дев'ятий округ», «Елізіум», «Робот Чаппі» та «Перестрілка». У травні його можна буде побачити в бойовику «Пробивний чувак».

Українська прем'єра напруженої стрічки «Манкімен», яку продюсує режисер трилерів «Пастка», «Ми» та «Ноу» Джордан Піл, відбудеться 18 квітня.

345 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: