Джейсон СтейтемJason Statham

Джейсон Стейтем / Jason Statham
Повне ім'я: Jason Michael Statham
Народився 26 липня 1967; Дербішир, Англія, Велика Британія
Зріст: 178 см
94%
17
6%
1

Фільмографія Джейсона Стейтема

Форсаж: Гоббс та Шоу (2019) ... Shaw, продюсер
Мег (2018) ... Jonas Taylor
Хранителі бойових мистецтв (2017) ... cameo
Форсаж 8 (2017) ... Deckard
Механік: Воскресіння (2016) ... Arthur Bishop
Форсаж 7 (2015) ... Deckard Shaw
Шпигунка (2015) ... Rick Ford
Ivy Levan: Who Can You Trust (2015) ... актор
Шалена карта (2014) ... Nick Wild

Біографія Джейсона Стейтема

Джейсон народився в родині, що важко назвати типовою.

Обговорення на форумі

Джейсон Стэтхэм VS Гоша Куценко
Посл.: SpaceMonkey, 5 років тому

1155 

Обговорення Джейсона Стейтема

woman_in_red

14 березня 2008, 13:25

На форуме появилась тема о нем http://www.kinofilms.com.ua/forum/index.php?showtopic=8
0 / 0 
redder

31 грудня 2008, 10:25

Вкладку "Фильмография" посмотреть не судьба?
0 / 0 
skif

26 березня 2009, 05:53

Уровень тестостерона у этого парня явно зашкаливает!)) И выглядет это круто!
0 / 0 
fanatka

24 жовтня 2009, 20:59

ya bez uma ot neqo on prosta super krasavcik /ya eqo prosta obajayu
0 / 0 
EneRjY

18 листопада 2011, 15:29

ПРИКОЛЬНО СНИМАЕТСА Супер!!!!

1 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...