Емма СтоунEmma Stone

Емма Стоун / Emma Stone
Повне ім'я: Emily Jean Stone
Народилася 6 листопада 1988; Скоттсдейл, Арізона, США
Зріст: 168 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Емми Стоун

Круелла (2021) ... Cruella de Vil
Сімейка Крудсів 2 (2020) ... Eep
Babylon (2020) ... актриса
Зомбіленд: Подвійний постріл (2019) ... Wichita
Paul McCartney: Who Cares (2018) ... The Patient
Маніяк (2018) ... Annie Landsberg
$ 350 000, продюсер (исполнительный продюсер)
$ 350 000
Фаворитка (2018) ... Abigail
Битва статей (2017) ... Billie Jean King
89-а церемонія вручення премії «Оскар» (2017) ... актриса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Емми Стоун. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Емми Стоун

Написати коментар...
Написати коментар...