Емма СтоунEmma Stone

Емма Стоун / Emma Stone
Повне ім'я: Emily Jean Stone
Народилася 6 листопада 1988; Скоттсдейл, Арізона, США
Зріст: 168 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Емми Стоун

Сімейка Крудсів 2 (2020) ... Eep
Babylon (2020) ... актриса
Зомбіленд: Подвійний постріл (2019) ... Wichita
Paul McCartney: Who Cares (2018) ... The Patient
Маніяк (2018) ... Annie Landsberg
$ 350 000, продюсер (исполнительный продюсер)
$ 350 000
Фаворитка (2018) ... Abigail
Битва статей (2017) ... Billie Jean King
89-а церемонія вручення премії «Оскар» (2017) ... актриса
Ла-Ла Ленд (2016) ... Mia
$ 22 500 000

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Емми Стоун. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Емми Стоун

Написати коментар...
Написати коментар...