Емма СтоунEmma Stone

Емма Стоун / Emma Stone
Повне ім'я: Emily Jean Stone
Народилася 6 листопада 1988; Скоттсдейл, Арізона, США
Зріст: 168 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Емми Стоун

Сімейка Крудсів 2 (2020) ... Eep
Вiтаемо у Зомбiлендi 2 (2019) ... Wichita
Маніяк (2018) ... Annie Landsberg
$ 350 000, продюсер (исполнительный продюсер)
$ 350 000
Фаворитка (2018) ... Abigail
Битва статей (2017) ... Billie Jean King
89-а церемонія вручення премії «Оскар» (2017) ... актриса
Ла-Ла Ленд (2016) ... Mia
$ 22 500 000
Алоха (2015) ... Allison Ng
Ірраціональна людина (2015) ... Jill Pollard

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Емми Стоун. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Емми Стоун

Написати коментар...
Написати коментар...