Новини серіалів про (1997 – 2003)

26 червня 2020,  18:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

За тиждень до прем'єри свого нового фентезійного серіалу «Монахиня-воїн» стримінговий сервіс Netflix вирішив познайомити нас ближче з його п'ятіркою монахинь-воїнів, кожна з яких отримала по персональному постеру.

Читати далі...
17 червня 2020,  19:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за культовим серіалом «Баффі»? Тоді у нас гарна новина. Продюсер серіалів «Континуум» і «Ван Гельсінг» Саймон Беррі представляє нову історію про обрану дівчину з надздібностями, яка повинна захищати наш світ від сил зла, під назвою «Монахиня-воїн».

Читати далі...
17 лютого 2020,  17:16 | Новини серіалів

У 13 серії 1 сезону супергеройського серіалу «Бетвумен», яка напевно була натхненна серіалом «Баффі», головна героїня зіткнеться з кровожерливою ​​вампіршою, яка дуже буквально п'є кров з жителів Ґотема.

Коли нова лиходійка впивається своїми гострими зубами в Ґотем, гей-бар Кейт The Hold Up відкривається з розмахом. Тим часом Софі (Меган Тенді) неохоче просить Бетвумен (Рубі Роуз) тримати дистанцію, оскільки знає, що їхня співпраця може поставити під удар її кар'єру. Еліс (Рейчел Скарстен) в промо-ролику відсутня, але кадри серії натякають на те, що вони з Бетвумен працюватимуть разом, щоб зупинити вампіршу.

Режисером серії «Drink Me» («Випий мене») виступає Дермот Даунс, а сценарій до неї написав Джеррі Шанді. Прем'єра серії відбудеться 24 лютого за українським часом.

13 вересня 2019,  22:31 | Новини серіалів

Зірка культових молодіжних серіалів жанру фентезі «Баффі – переможниця вампірів» та «Ангел» Алексіс Денісоф приєднався до касту 2 сезону серіалу «Спадок», як розкриває його свіжий тизер-трейлер.

У фіналі 1 сезону Гоуп (Даніель Роуз Расселл), дочка Гейлі Маршалл та Ніклауса Майклсона, пожертвувала собою, стрибнувши у Малівор, що стер спогади про неї у всіх її друзів. Трейлер 2 сезону показує, як її коханий Лендон (Арія Шахгасемі) та інші живуть у світі без неї. Вони не пам'ятають її, але відчувають, що чогось важливого не вистачає в їхньому житті. Коли ж вона повернеться?

Денісоф зіграє професора Вардемуса, який є відьмаком з Великої Британії і буде новим директором школи для обдарованих дітей.

«Спадок» повернеться з новими серіями 10 жовтня.

13 квітня 2019,  00:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У березні культовому серіалу «Баффі – переможниця вампірів» виповнилося 22 роки, і на честь цього виконавиця головної ролі Сара Мішель Геллар згадала, що її спочатку взяли у цей серіал на зовсім іншу роль.

Читати далі...
30 листопада 2018,  01:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Hulu поділилася розширеним трейлером 2 сезону супергеройського серіалу «Втікачі», в якому присутні динозавр у візку для покупок та магія.

Кожен підліток вважає, що його батьки — зло. Але що якщо ти дізнаєшся, що вони дійсно такими є? Серіал «Втікачі» слідує за шістьма школярами Чейзом (Грегг Салкін), Кароліною (Вірджинія Гарднер), Ніко (Лірика Окано), Моллі (Аллегра Акоста), Герт (Аріела Барер) і Алексом (Рензи Феліз), які розкривають, що їхні батьки перебувають в суперлиходійській організації, і тікають з дому, щоб виправити те зло, що творять їхні мами й тата.

Двох батьків цієї шістки грають лиходії з серіалів початку 2000-х: зірка «Баффі» Джеймс Марстерс й зірка «Зачарованих» Джуліан МакМехон.

«Втікачі» повернуться на екрани з новими серіями 21 грудня.

16 серпня 2018,  20:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Зачарованих» Брайан Краузе поділився веселою фотографією зі своєї екранною дружиною Холлі Марі Комбс з конвенції Wizard World, яка відбулася в американському місті Вінстон-Сейлем на початку серпня.

Читати далі...
30 березня 2017,  20:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст культовой саги «Баффи — истребительница вампиров» воссоединился в шикарной фотосессии в честь 20 летия сериала.

Читати далі...