Сара Мішель ГелларSarah Michelle Gellar

Сара Мішель Геллар / Sarah Michelle Gellar
Народилася 14 квітня 1977
Зріст: 163 см
79%
15
21%
4

Фільмографія Сари Мішель Геллар

Іноді я брешу (2020) ... Amber Reynolds
Those Who Can't (2016) ... Gwen Stephanie
Жорстокі ігри (2016) ... актриса
Зоряні війни: Повстанці (2014) ... Seventh Sister
Princess Rap Battle (2014) ... Cinderella
Freedom Force (2013) ... Nicole
Божевільні (2013) ... Sydney Roberts
Рухай час! (2012) ... Nicole
Двойник (2011) ... Bridget Kelly
$ 90 000 (за эпизод), продюсер (исполнительный сопродюсер)
$ 90 000 (за эпизод)

Біографія Сари Мішель Геллар

Сара народилася 14 квітня 1977 у відомому американському місті за назвою Нью-Йорк. У дитинстві мріяла займатися фотожурналістикою й знімати тварин для журналів "Time" або "Life" і газети "Нью-Йорк Таймс". Один раз чотирирічна Cара обідала в манхеттенському кафе. На третім блюді до Сари підійшов давно спостерігаючий за нею дядічка солідного вигляду й запитав: "Хочеш побачити себе по телевізорі?

Відео з участю Сари Мішель Геллар

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Сари Мішель Геллар. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Сари Мішель Геллар

snoopdog

18 березня 2008, 19:42

Обожаю эту актрису.просто охринительно круто она снялась в проклятье и еще круче в Баффи
0 / 0 
Jek

16 червня 2010, 15:03

И ето сново я Жека. Я без ума от тебя мне хочется поближе с тобой познакомится.
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...