Мішель Трахтенберг про Джосса Відона: «Було правило, яке свідчило, що йому більше не можна перебувати в кімнаті наодинці з Мішель»

15 лютого 2021,  21:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Мішель Трахтенберг, яка грала в культовому серіалі «Баффі – переможниця вампірів» роль Довн Саммерс, сестри Баффі, приєдналася до звинувачень Джосса Відона, які минулого тижня озвучила Харізма Карпентер.

Після того як Карпентер опублікувала в соцмережах своє детальне есе про те, як Відон зловживав своєю владою під час роботи над серіалами «Баффі – переможниця вампірів» і «Ангел», погрожував її звільнити і всіляко знущався над нею, головна зірка «Баффі» Сара Мішель Геллар підтримала колегу, написавши, що «хоча вона пишається тим, що її ім'я асоціюється з Баффі Саммерс, вона не хоче вічно асоціюватися з ім'ям Джосса Відона». І додала, що вона «стоїть разом з усіма, хто пережив знущання, і пишається ними за те, що вони про це говорять».

Трахтенберг, яка втілювала в «Баффі» її молодшу сестру, зробила репост цієї заявив Геллар у свій Instagram і розповіла про свій жахливий досвід роботи з Відоном:

Спасибі тобі, Сара Мішель Геллар, за ці слова. Зараз я досить хоробра, будучи 35-річною жінкою... Зробити репост цього. Тому що. Це. Повинно бути відомо. А тоді я була тінейджером. І його дуже неналежна поведінка... Дуже. Не. Належна. Так що тепер. Люди знають. Що Джосс. Зробив. І останній коментар, який я зроблю на цю тему. Було правило, яке свідчило, що йому більше не можна перебувати в кімнаті наодинці з Мішель.

Також свою солідарність з Карпентер висловила актриса Ембер Бенсон, яка грала роль Тари Маклей. Вона сказала, що серіал «Баффі» був «токсичним середовищем» для роботи, і виною тому було керівництво Відона.

2355 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: