Дермотт ДаунсDermott Downs

Дермотт Даунс / Dermott Downs
Народився 25 травня 1962
50%
0
50%
0

Фільмографія

Бетвумен (2019) ... режисер
Фатальний патруль (2019) ... режисер, продюсер (исполнительный сопродюсер)
Ілюзія (2018) ... режисер
Легенди завтрашнього дня (2016) ... режисер
Сліпа зона (2015) ... режисер
Супергьорл (2015) ... режисер, продюсер (продюсер)
Я – зомбі (2015) ... режисер
CSI: Кіберпростір (2015) ... режисер
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...