«Диво-жінка 1984»: китайський ТБ-ролик показує нові епічні моменти сиквела

23 листопада 2020,  13:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Диво-жінка повертається, щоб знову врятувати цей прекрасний світ (і весь 2020 рік), про що нагадує нам новий китайський ТБ-ролик її другого супергеройського фільму «Диво-жінка 1984», який зняла режисерка Петті Дженкінс.

У сиквелі хітового блокбастера «Диво-жінка», який вийшов в 2017 році, найвеличніша героїня усіх часів Діана Прінс (Галь Гадот), також відома як Диво-жінка, повертається, і на цей раз вона відправиться в 1980-і роки, де зіткнеться одразу з двома могутніми ворогами: Максвеллом Лордом (Педро Паскаль) і Барбарою Мінервою/Гепардою (Крістен Віг).

Але разом з цим на Діану чекає і приємний сюрприз — возз'єднання зі своїм коханим Стівом Тревором (Кріс Пайн).

Китайський ТБ-ролик практично повністю складається з нових сцен, показуючи маленьку Діану (Ліллі Аспелл), яка бере участь в Олімпійських іграх амазонок і стрибає через ущелину на коні, стріляючи в цей час з лука; її маму королеву Іполіту (Конні Нільсен); Красну площу в Москві; польоти Діани за допомогою Лассо істини; протистояння Диво-жінки в її новому золотому костюмі з Максом Лордом і Гепардою; милий момент зі Стівом Тревором та польоти Диво-жінки крізь хмари.

Королева Іполіта каже маленькій Діані на початку ТБ-ролика:

Одного разу цей світ буде готовий до всього, що ти зробиш.

У цьому тизері звучить композиція групи M83 «Echoes Of Mine», тоді як композитором сиквела виступить лауреат премії «Оскар» Ганс Ціммер.

Також відео повідомляє, що фільм «Диво-жінка 1984» вийде в китайський прокат не 24 грудня, як в Україні, а 17 грудня, і це просто чудова новина для бокс-офісу сиквела. Адже вихід в китайський прокат перед виходом в усьому іншому світі та на цифровій платформі HBO Max може дуже допомогти фільму відбити свій бюджет і навіть трохи заробити в умовах світової пандемії COVID-19.

852 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: