Кріс ПайнChris Pine

Кріс Пайн / Chris Pine
Повне ім'я: Christopher Whitelaw Pine
Народився 26 серпня 1980; Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Зріст: 183 см
67%
2
33%
1

Фільмографія Кріса Пайна

Диво-жінка 1984 (2020) ... Steve Trevor
Я – ніч (2019) ... Jay Singletary, продюсер (исполнительный продюсер)
Людина-павук: Навколо всесвіту (2018) ... Peter Parker
Король поза законом (2018) ... Robert Bruce, Earl of Carrick
Складки часу (2018) ... Mr. Murry
Спекотне американське літо: 10 років потому (2017) ... Eric
Диво-жінка (2017) ... актор
Стартрек׃ За межами всесвіту (2016) ... Captain James T. Kirk
$ 6 000 000
Будь-якою ціною (2016) ... Toby Howard

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кріса Пайна. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кріса Пайна

Написати коментар...
Написати коментар...