Новини про фільм (2023)

25 серпня 2023,  17:43 | Новини фільмів

Платформа Netflix опублікувала в мережі перший постер очікуваного фільму Веса Андерсона «Чудова історія Генрі Шугара», головну роль в якій виконає номінант на премію «Оскар» Бенедикт Камбербетч. І на цьому постері він трохи схожий на свого мага-супергероя Доктора Стренджа.

Читати далі...
4 червня 2023,  07:35 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Цього літа українських глядачів чекають захопливі пригоди в компанії Барбі, Кенів, Індіани Джонса, Трансформерів, Русалоньки, Людей-павуків, Флеша, Тома Генкса, Скарлетт Йоханссон та самого Тома Круза.

Читати далі...
2 травня 2023,  11:33 | Оновлення

Том Генкс, Скарлетт Йоганссон, Едрієн Броуді, Віллем Дефо, Тільда Свінтон та Марґо Роббі у новій американській експериментальній історії від номінанта на премію «Оскар» режисера Веса Андерсона – «Астероїд-Сіті»! У кінотеатрах України з 22 червня!

Читати далі...
29 березня 2023,  16:11 | Новини фільмів

Цього літа режисер культових стрічок «Королівство повного місяця» та «Готель "Гранд Будапешт"» Вес Андерсон представить свій новий фільм «Місто астероїдів», одні з центральних ролей в якому зіграють Том Генкс та Скарлетт Йоханссон.

Читати далі...
6 вересня 2022,  15:05 | Кастінг

Культовий режисер Вес Андерсон вже завершив зйомки свого нового художнього фільму «Місто астероїдів», де з'являться володар премії «Оскар» Том Генкс, номінантки на премію «Оскар» Скарлетт Йоханссон і Марго Роббі та багато інших зірок.

Читати далі...