Новини про фільм (1983)

13 травня 2022,  16:32 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіно має чарівну здатність дарувати нам позитивні емоції і хоча б на пару годин виривати нас із важкої реальності, тому ми підготували для вас рейтинг із 50 найкращих пригодницьких фільмів та мультфільмів усіх часів, заснований на їхніх оцінках від глядачів на популярному кіносайті IMDb. Влаштуйте зараз собі та своїм рідним марафон пригод, щоб не втрачати надію та вірити у краще. Адже і в кіно, і в житті добро завжди перемагає.

Читати далі...
4 листопада 2020,  21:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий персональний постер 2 сезону науково-фантастичного «Мандалорець» показує актора Тімоті Оліфанта, який убрався в костюм знаменитого мисливця за головами Боба Фетта. Але без шолома (його він на постері тримає в руках).

Читати далі...
21 березня 2020,  22:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2 сезоні науково-фантастичного серіалу «Мандалорець» з'явиться знаменита героїня всесвіту «Зоряні війни» Асока Тано, і її втілить Розаріо Довсон.

Читати далі...
17 березня 2020,  17:11 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Науково-фантастичний бойовик «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» став п'ятим фільмом-мільярдером у франшизі про далеку-далеку галактику. Але чи зміг він зібрати в прокаті більше попередніх епізодів своєї трилогії?

Читати далі...
6 листопада 2019,  15:45 | Новини серіалів

За тиждень до прем'єри свого нового науково-фантастичного серіалу «Мандалорець», чиї події розвиваються у всесвіті «Зоряні війни», стримінговий сервіс Disney+ представив його ексклюзивний трейлер.

Події серіалу, над яким працює продюсер блокбастера «Месники: Завершення» Джона Фавро, будуть відбуватися після падіння Імперії і до появи Верховного Порядку, тобто в період між фільмами «Зоряні війни: Повернення Джедая» та «Зоряні війни: Пробудження сили», і його головним героєм буде самотній мисливець за головами (зірка серіалів «Гра престолів» і «Нарко» Педро Паскаль), який подорожує зовнішніми межами галактики, далеко від влади Нової Республіки.

Прем'єра серіалу «Мандалорець» відбудеться наступного тижня, 12 листопада, а його друга серія вийде 15 листопада. Так що чекати залишилося вже недовго.

9 серпня 2018,  00:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Lucasfilm оголосила, що разом з Дейзі Рідлі і Адамом Драйвером в дев'ятому фільмі саги «Зоряні війни» повернуться персонажі Марка Гемілла і Керрі Фішер.

Читати далі...
23 листопада 2017,  23:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вперше з часів фільму «Зоряні війни: Епізод 6 — Повернення Джедая», який вийшов в 1983 році, Люк Скайвокер (Марк Гемілл) знову зайде в кабіну легендарного зорельота «Тисячолітній сокіл» в майбутньому восьмому епізоді саги «Зоряні війни: Останні джедаї».

Також в даному ТБ-ролику з'являється капітан Фазма (Ґвендолін Крісті), яка говорить комусь, може Фіннові (Джон Бойега), а може і Кайло Рену (Адам Драйвер), що рада його поверненню. Рей (Дейзі Рідлі) продовжує тренуватися, поки за кадром грає знаменита тема Джона Вільямса; BB-8 обережно визирає з-за рогу; а Чубакка (Пітер Мейхью) грубо поводиться з поргом, скидаючи його з панелі управління.

Дивимося другий український трейлер «Зоряні війни: Останні джедаї» і купуємо квитки на сеанси на нашому сайті. У кіно з 14 грудня.

20 червня 2016,  17:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фан-трейлер оригінальної трилогії «Зоряні війни» представляє Люка, Лею і Хана Соло... в образах божевільних з «Загону самогубців»!

28 травня 2016,  14:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Американська кіноакадемія поділилася рідкісними тизером і трейлером до «Зоряних війн: Епізод 6 - Помста Джедая», які згодом перейменували на «Повернення Джедая».

19 грудня 2015,  20:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні в українських кінотеатрах вийшли довгоочікувані «Зоряні війни: Пробудження сили», чиї події відбуваються через 30 років піся класичної трилогії Джорджа Лукаса. І на честь цього пропонуємо згадати, як же створювалася та перша трилогія, що поклала початок настільки популярної науково-фантастичної саги.

Читати далі...
21 листопада 2015,  05:23 | Статті | Автор: BLADE

Наближається прем'єра нового фільму саги про Зоряні війни - «Зоряні Війни: Пробудження Сили», у зв'язку з чим багатьом хотілося б переглянути, а комусь і подивитися вперше, попередні фільми. Існує декілька думок про те, в якому порядку варто дивитися ці шедеври. Однак ми виключно рекомендуємо робити це в тому порядку, в якому вони знімалася. Навіть незважаючи на те, що починаються вони з четвертого епізоду «Нова надія», знятого Джорджем Лукасом ще в 1977 році, і нижче ми пояснимо, чому.

Читати далі...
3 листопада 2014,  16:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь закінчення зйомок фільму «Зоряні війни: Епізод 7» режисер Джей Джей Абрамс і продюсери Кетлін Кеннеді і Брайан Берк відправили кожному члену каста і знімальної команди лист подяки, бажаючи, щоб у кожного з них залишилося «відчутне підтвердження» того, що вони брали участь у створенні такої кінокартини. 

Ось і сам текст листа, яким поділився в Твіттері Джеймс Роуз: 

Дивовижному касту і команді «Епізода 7»: Це була справжня честь і абсолютна радість приходити щодня на знімальний майданчик і працювати поруч з вами. Ваш професіоналізм, пристрасть і терпіння цінуються нами набагато сильніше, ніж ми коли-небудь могли б висловити словами. Від пустель в Абу-Дабі до лісу Дін, до сцен кіностудії «Pinewood», ви височіли над кожним випробуванням і були настільки чудово ласкаві, наскільки ви є і блискуче талановиті. Наші амбіції тут великі, звичайно, як і повинно бути: ми тут, щоб зробити фільм, який розважить мільйони людей будь-якого віку, цілі покоління. Щоб створити таке дійство, яке люди будуть з таким же трепетом дивитися, з яким трепетом ми й створювали його разом. Як чудово було б, якби, в добавок до свого імені в титрах, у вас залишилося якесь справжнє, реальне, відчутне підтвердження того, що ви були частиною цього! Ось, тоді, то саме підтвердження. Носіть його добре, носіть його здорово, носіть його з гордістю. Але, в основному, спасибі вам. З любов'ю,

Світова прем'єра продовження фантастично-пригодницької саги «Зоряні війни: Епізод 7» відбудеться 18 грудня 2015 року. Події кінофільму відбуватимуться 30 років після подій «Зоряних воєн: Епізод 6 - Повернення Джедая», які вийшли на екран у 1983 році.