Розаріо Довсон приєдналася до касту 2 сезону серіалу «Мандалорець»

21 березня 2020,  22:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2 сезоні науково-фантастичного серіалу «Мандалорець» з'явиться знаменита героїня всесвіту «Зоряні війни» Асока Тано, і її втілить Розаріо Довсон.

Оскільки події серіалу «Мандалорець» розвиваються в період між фільмами «Зоряні війни: Повернення Джедая» і «Зоряні війни: Пробудження сили», його творці вирішили ввести в оповідь ще одну популярну героїню Асоку Тано.

У анімаційному всесвіті «Зоряні війни» Асока володіє Силою і є ученицею Енакіна Скайвокера, поки він ще був хорошим, не перейшов на Темну сторону і не став Дартом Вейдером. Вона допомагає йому та іншим джедаям у війні з Галактичної Імперією.

Довсон вже давно хотіла втілити цю героїню на екрані. Наприклад, в січні вона репостнула в Твіттері пропозицію одного зі своїх прихильників взяти її на роль Асоки. Так що ми з нетерпінням чекаємо побачити, як вона буде вправлятися зі світловим мечем в нових серіях «Мандалорця».

Зараз Асоку можна побачити в дії в фінальному сезоні мультсеріалу «Зоряні війни: Війни клонів», де вона є головною героїнею.

В образі самого Мандалорця на екрани повернеться Педро Паскаль.

У минулому році Довсон боролася з зомбі в комедійному екшені Рубена Фляйшера «Зомбіленд: Подвійний постріл».

Ви також можете знати актрису завдяки трилеру «Місто гріхів», фантастиці «Люди в чорному 2», мюзиклу «Богема», драмі «Сім життів» та супергеройським серіалам «Шибайголова» і «Захисники».

2987 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: