Джей Джей АбрамсJ.J. Abrams

Джей Джей Абрамс / J.J. Abrams
Повне ім'я: Jeffrey Jacob Abrams
Народився 27 червня 1966
Зріст: 170 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Джей Джей Абрамса

Місія неможлива 7 (2021) ... продюсер
Зоряні Війни: Сходження Скайвокера (2019) ... режисер, продюсер, сценарист
Оверлорд (2018) ... продюсер
Касл-Рок (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Місія неможлива: Фолаут (2018) ... продюсер
Парадокс Кловерфілда (2018) ... продюсер
Зоряні війни: Останні джедаї (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер)
На колесах (2017) ... J.J. Abrams

Біографія Джей Джей Абрамса

Джеффрі Джейкоб Абрамс (англ. Jeffrey Jacob Abrams, в титрах звично вказаний як Дж. Дж. Абрамс (англ. JJ Abrams); рід. 27 червня 1966, Нью-Йорк) – американський сценарист, продюсер і режисер. У даний момент живе в Лос-Анджелесі. Здобув освіту в Сара Лоуренс Коледж, Бронксвілл, Нью-Йорк. Перший повнометражний фільм Абрамса «Місія нездійсненна 3» став найдорожчим режисерським дебютом в історії. Найбільш масштабний проект Абрамса – «Зоряний шлях» – вийшов на кіноекрани в травні 2009 року. Одружений з Кеті МакГрет, має 3 дітей.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джей Джей Абрамса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джей Джей Абрамса

Написати коментар...
Написати коментар...