Новини фільмів, в яких згадується Крейг Робінсон

11 грудня 2020,  20:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кей Джей Апа і Софія Карсон грають закоханих під час страшної пандемії мутованого коронавірусу в науково-фантастичному трилері «Пташка у клітці», продюсером якого виступає творець франшизи «Трансформери» та фільму-катастрофи «Армагеддон» Майкл Бей.

Читати далі...
31 жовтня 2020,  19:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки весь світ намагається не зійти з розуму і зберігати спокій перед лицем пандемії коронавірусу, легендарний Майкл Бей, творець франшизи «Трансформери», вирішив перетворити пандемію на страхітливий апокаліпсис з (концентраційними) таборами для хворих в своєму новому трилері «Songbird».

Читати далі...
28 листопада 2019,  16:52 | Новини фільмів

Тоні Старк і Пітер Паркер, вірніше Роберт Дауні мол. і Том Голланд возз'єднаються на великому екрані у пригодницькому фільмі «Дулітл». Ну, майже.

Читати далі...
13 серпня 2019,  02:23 | Новини фільмів

Легендарний Едді Мерфі повертається на екрани в біографічній комедії «Мене звати Долемайт» від стримінгового сервісу Netflix.

Кінокартина режисера Крейга Брюера відправить нас в 1970-і роки й познайомить з історією особистого життя і кар'єри Руді Рея Мура (Мерфі), більш відомого під псевдонімом Долемайт, який прославився як зірка жанру блексплотейшн.

Разом з Мерфі в цій історії зіграли Веслі Снайпс, Кіген-Майкл Кі, Кріс Рок, Коді Сміт-МакФі, Крейг Робінсон та Майк Еппс.

На Netflix реліз фільму «Мене звати Долемайт» відбудеться восени.

18 серпня 2018,  02:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки серіалу «Легіон» Обрі Плаза і Джемейн Клемент возз'єднуються в трейлері божевільної комедії «Вечір з Беверлі Лафф Лінн».

Нещасливий шлюб Лулу Денжер (Плаза) з Шейном Денжером (Еміль Хірш) опиняється в небезпеці, коли в місто прибуває загадковий чоловік з минулого Лулу, щоб виступити на події під назвою «Вечір з Беверлі Лафф Лінн: Тільки одна чарівна ніч», і дівчина готова на все, щоб туди потрапити.

Роль таємничого Беверлі Лаффа Лінна виконує Крейг Робінсон.

Комедія Джима Хоскіна була представлена на початку року на кінофестивалі «Санденс». У світовий прокат фільм вийде у жовтні.