Оновлення, в яких згадується Патрік Демпсі

27 травня 2017,  01:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіра Найтлі, Ендрю Лінкольн, Чиветел Еджіофор, Г'ю Грант, Білл Найї, Ровен Еткінсон, Колін Ферт, Лора Лінні, Ліам Нісон і Томас Сенгстер зібралися 14 років після подій мелодраматичної комедії «Реальне кохання», щоб знятися в її короткометражному продовженні «День червоних носів» заради благодійності. А компанію цьому зоряному касту склали Кейт Мосс і Патрік Демпсі. Вгадайте, кого вони зіграли.

Дивимося, розчулюємось і слухаємо надихаючу промову Гранта в кінці, де він говорить, що «добро переможе, я в цьому впевнений». Давайте й ми будемо в це вірити і допомагати один одному.

31 серпня 2016,  13:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій фічуретці мелодраматичної комедії «Дитина Бріджит Джонс» її зірки Рене Зеллвегер, Колін Ферт та Патрік Демпсі розповіли про своїх старих і нових персонажів. Виявляється, Зеллвегер не могла дочекатися свого повернення в образі такої справжньої Бріджит, а Ферт заявив, що сам себе б кинув заради «нового хлопця на районі» у втіленні Демпсі.

28 червня 2016,  21:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер «Дитини Бріджит Джонс» розкриває набагато більше незручних і романтичних моментів між героями Рене Зеллвегер і Коліна Ферта та невдале знайомство останнього зі своїм суперником в особі Патріка Демпсі.

— Не варто повертатися до минулого і повторювати старі помилки... коли можна зробити нові.

В українських кінотеатрах з 15 вересня.