Новини серіалів, в яких згадується Ніколас Спаркс

12 серпня 2015,  18:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мелодрама «Щоденник пам'яті», що прославила Райана Гослінга і Рейчел МакАдамс, тепер перетвориться на серіал.

Про розробку серіалу «Щоденник пам'яті» офіційно повідомив телеканал CW:

Серіал буде слідувати за романтичним подорожжям двох улюблених головних героїв Ноа і Еллі з самого початку цвітіння їх відносин, коли вони починають будувати своє життя і майбутнє разом на тлі расової політики, економічної нерівності і соціальних звичаїв після Другої світової війни в пізніх 1940-х роках в Північній Кароліні.

В основу однойменного фільму, знятогого Ніком Кассаветісом у 2004 році, лягла книга письменника Ніколаса Спаркса, що описує любовний роман простого хлопця і дівчини з вищого суспільства, який почався перед Другою світовою війною і триває крізь роки. Ролі молодих Ноа і Еллі в кінокартині зіграли Гослінг і МакАдамс.

Президент CW Марк Педовіц повідомив, що навряд чи в серіалі ми побачимо пристарілих головних героїв, які були присутні в романі і фільмі, адже сама історія Ноа і Еллі була розказана флешбеками.

Сам письменник буде виконавчим продюсером серіалу разом з Терезою Парк, яка працювала над адаптаціями його романів «Краще в мені» і «Далека дорога». Сценарієм займається Тодд Графф, що зняв «Бендслем».