Новини фільмів, в яких згадується Алекс Гарленд

23 червня 2020,  21:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Дівергент» Тео Джеймс створює досконалого робота в дубльованому трейлері науково-фантастичного трилера «Творець», чия прем'єра відбудеться в українських кінотеатрах 16 липня.

Читати далі...
16 червня 2020,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Vertical Entertainment представила трейлер науково-фантастичного трилера «Мій творець», чий сюжет нагадує хітовий фільм Алекса Гарленда «Ex Machina», що вийшов у 2014 році.

Читати далі...
27 січня 2018,  02:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Закулісне відео фантастичною кінокартини «Анігіляція» знайомить ближче з її загадковим світом, в якому існує небезпечна аномальна зона під назвою «Мерехтіння» («The Shimmer»).

У відео з'являються актриси Наталі Портман, Дженніфер Джейсон Лі, Тесса Томпсон, Джина Родрігез і Тува Новотни, які втілюють групу вчених, що зважилися відправитися в небезпечну місію крізь завісу «Мерехтіння», щоб дізнатися, що там сталося з попередніми дослідниками. Коли вони опиняються всередині цієї поглинаючої планету зони, то виявляють, що тварини і рослини там активно мутують. І скоро героїням доводиться відчайдушно боротися за виживання.

Дивіться другий трейлер «Анігіляція». Прем'єра кінокартини Алекса Гарленда, де також зіграв Оскар Айзек, відбудеться 22 лютого.

14 грудня 2017,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Paramount Pictures поділилася повноцінним трейлером фантастичного фільму «Анігіляція».

Володарка премії «Оскар» Наталі Портман грає військового біолога, чий чоловік у втіленні Оскара Айзека повертається з таємничою місії в стані коми. Тепер головній героїні разом з Дженніфер Джейсон Лі, Тесою Томпсон і Джиною Родрігез доводиться відправитися в загадкове місце, де не діють наші закони природи і живуть небезпечні монстри, щоб знайти відповіді на питання і врятувати чоловіка.

Дивимося перший український трейлер «Анігіляція». У кіно новий фільм режисера Алекса Гарленда вийде 22 лютого.