Новини серіалів, в яких згадується Семмі Ханратті

4 вересня 2018,  13:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до повернення дисфункціональної родини Галлагерів? Тоді дивіться промо-ролик 1 серії 9 сезону відомої драмеді «Безсоромні», до чиєї прем'єри залишилося менше тижня.

Читати далі...
27 липня 2018,  03:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Відчайдушні часи вимагають від Галлагерів відчайдушних вчинків», каже повноцінний трейлер 9 сезону драматичної комедії «Безсоромні», на чиєму рахунку є 2 номінації на «Золотий глобус».

У нових серіях Френк (Вільям Х. Мейсі) усвідомлено йде в політику і випадково заражає учасниць асоціації батьків та вчителів венеричними захворюваннями; Фіона (Еммі Россам) продовжує розвивати свій домовласницький бізнес і свої відносини з Фордом (Річард Флуд); Йен (Камерон Монахен) розуміє, що його рух за Гея Ісуса вийшов з-під контролю; Деббі (Емма Кінні) влаштовує на роботі революцію за рівну оплату праці для чоловіків та жінок; у Карла (Ітан Каткоскі) виникають проблеми у військовому училищі через Кессіді (Семмі Ханратті); а Ліп (Джеремі Аллен Вайт) вирішує стати опікуном племінниці своєї подруги Ксан (Скарлет Спенсер) і бере участь в гонках на мотоциклах.

Ви готові до чергового сезону про божевільне життя Галлагерів? «Безсоромні» повертаються на екрани 9 вересня.

22 січня 2018,  23:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Приготуйтеся до вибухового фіналу 8 сезону популярної драмеді «Безсоромні».

Фіона (Еммі Россам) вирішує вчинити по-галлагеровскі, щоб викурити сім'ю бездомних зі своєї квартири та покінчити з їх позовом. Вибуховий інцидент відправляє Йена (Камерон Монахен) і деяких його послідовників переховуватися від влади. Тим часом Ліп (Джеремі Аллен Вайт) приймає складне рішення, щоб побудувати те життя, яке він хоче; Карл (Ітан Каткоскі) шукає спосіб повернутися в школу і не засмутити Кессіді (Семмі Ханратті); Деббі (Емма Кінні) думає, чи варто пускати Дерека в життя Френні; а Френк (Вільям Х. Мейсі) планує скористатися перевагами багатого друга Ліама (Крістіан Айзіа).

Серія «Sleepwalking» («Лунатизм») стане завершальною у 8 сезоні і вийде на екрани 29 січня за українським часом.

15 січня 2018,  14:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Карл (Ітан Каткоскі) знайомить Кессіді (Семмі Ханратті) з небезпечною стороною свого життя в 11 серії 8 сезону серіалу «Безсоромні».

Виселені мешканці Фіони (Еммі Россам) барикадуються в її квартирі, і вона знаходить притулок в обіймах Форда (Річард Флуд). Ліп (Джеремі Аллен Вайт) допомагає Сьєррі (Рубі Модін) розібратися з її батьком, який вийшов з в'язниці. Тим часом Йен (Камерон Монахен), незважаючи на попередження, вирішує прихистити підлітка-втікача; Френк (Вільям Х. Мейсі) хоче вийти на пенсію; а Деббі (Емма Кінні) повинна вибрати: чи платити їй за школу, чи за операцію, щоб зберегти свої пальці.

Серія «A Gallagher Pedicure» («Педикюр по-галлагерівськи») вийде на екрани 22 січня за українським часом.

10 січня 2018,  16:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 10 серії 8 сезону відомого драмеді «Безсоромні» на Галлагерів чекає повістка в суд і... весілля.

Популярність Йена (Камерон Монахен) в ЛГБТ-спільноті зростає, але раптовий приплив «послідовників» перетворюється для нього на справжнє випробування. Тим часом Френк (Вільям Х. Мейсі) знаходить новий спосіб заробітку; Фіона (Еммі Россам) бореться з почуттям провини, після того як дізнається, що з даху її будинку впав працівник; Ліп (Джеремі Аллен Вайт) розуміє, що його відносини з професором Юенсом (Алан Розенберг) можуть бути не такими особливими, як він думав; а Карл (Ітан Каткоскі) і Кессіді (Семмі Ханратті) вирішують узаконити свої стосунки.

Серія «Church of Gay Jesus» («Церква гея Ісуса») вийде на екрани 15 січня за українським часом.

4 січня 2018,  17:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Showtime поділився промо-роликом і розширеним синопсисом 9 серії 8 сезону драмеді «Безсоромні».

Бізнес Френка (Вільям Х. Мейсі) приймає неприємний оборот, відправляючи його в біга по Канаді. Зіткнення Йена (Камерон Монахен) зі священиком призводить до несподіваних союзників. Тим часом Фіона (Еммі Россам) намагається — і це закінчується невдачею — подружитися з друзями Форда (Річард Флуд); Карл (Ітан Каткоскі) вирішує зробити пропозицію Кессіді (Семмі Ханратті); а Ліп (Джеремі Аллен Вайт) повинен вирішити, чи говорити Сьєррі (Рубі Модін) про минуле Чарлі (Чет Генкс).

Серія «The Fugees» («Біженці») вийде на екрани 8 січня за українським часом.