Промо і опис 1 серії 9 сезону «Безсоромні»

4 вересня 2018,  13:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до повернення дисфункціональної родини Галлагерів? Тоді дивіться промо-ролик 1 серії 9 сезону відомої драмеді «Безсоромні», до чиєї прем'єри залишилося менше тижня.

У Френка (Вільям Х. Мейсі) з'являються проблеми з асоціацією батьків і вчителів в академії Хопкінс. Фіона (Еммі Россам) намагається витягнути Йена (Камерон Монахен) із в'язниці, поки він продовжує проповідувати про Гея Ісуса в її стінах. Ліп (Джеремі Аллен Вайт) намагається одночасно бути гарним опікуном для Ксан (Скарлет Спенсер) та не втратити шанс на новий роман. Деббі (Емма Кінні) влаштовує на роботі революцію, а у Карла (Ітан Каткоскі) виникають проблеми у військовому училищі через Кессіді (Семмі Ханратті), яка вирушила туди слідом за ним.

Також в 9 сезоні повертаються Ліам (Крістіан Айзіа), Кев (Стів Хові) та Ві (Шанола Гемптон), які відсутні в промо-ролику.

Прем'єрна серія отримала назву «Are you there Shim? It's me, Ian.» («Ти там, Шім? Це Йен.»), де shim грубий сленг для позначення людини з андрогінною зовнішністю, а саме речення нагадує звернення до Бога.

На каналі Showtime вона вийде 9 вересня, а українські глядачі зможуть побачити її в Інтернеті на наступний день.

1630 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: