Новини, в яких згадується Рік Гонзалес

30 квітня 2019,  21:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Олівер опиняється в пастці під підірваною будівлею в промо-ролику передостанньої серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Попередня серія закінчилася тим, що Олівер (Стівен Амелл) і команда вирушили за Еміко (Сі Шимука) в занедбану будівлю. Він знайшов сестру, але вона заманила його в пастку і підірвала усе. У 21 серії Арсенал (Колтон Гейнс), Спартанець (Девід Ремсі), Чорна канарка (Джуліана Гаркві) та Дикий пес (Рік Гонсалес) будуть намагатися врятувати Олівера з-під завалів, поки до Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) приходить поліція з ордером на обшук.

Прем'єра серії «Living Proof» («Живий доказ»), яку зняв режисер Гордон Верхел, відбудеться 7 травня за українським часом.

13 грудня 2018,  20:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Виявляється, що під капюшоном нової Зеленої Стріли ховалася родичка Олівера Квіна, як повідомляє промо-ролик 10 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Діна (Джуліана Гаркві) запрошує Олівера (Стівен Амелл) взяти участь у її розслідуванні, і на місці злочину, де побував новий каратель, який, як і Олівер, носить костюм Зеленої Стріли, вони знаходять ДНК. Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) проводить тест і дізнається, що під маскою ховається жінка. Але Еміко Квін (Сі Шімука) не просто фанатка Олівера, вона його зведена сестра, і в даному ролику дає зрозуміти Рене (Рік Гонсалес), що не схожа на свого брата.

Серія під назвою «Shattered Lives» («Зруйновані життя») вийде на екрани 22 грудня за українським часом.

31 жовтня 2018,  03:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Над Олівером ставлять експерименти у в'язниці в промо-ролику 4 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Олівер (Стівен Амелл) і Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс), кожен окремо, роблять відчайдушні кроки, щоб знайти Діаза (Кірк Асеведо). Нова Зелена стріла втручається, коли палії обирають в якості своєї цілі громадський центр Рене (Рік Гонсалес). На Діну (Джуліана Харкві) тисне мер, щоб вона спіймала лінчувальника. А Лорел (Кеті Кессіді) в даному ролику запитує у Фелісіті, чи готова вона бути нещадною. І Фелісіті відповідає, що їй більше нічого втрачати.

Прем'єра 4 серії «Level Two» («Другий рівень»), яку зняв Бен Ернандес Брей, режисер попередньої серії, відбудеться за українським часом 6 листопада.

9 жовтня 2018,  03:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 7 сезоні супергеройського серіалу «Стріла» герої будуть битися з суперлиходійським тріо Мисливці з луками (Longbow Hunters), яке з'являється в новому трейлері.

Тепер всі в Стар-Сіті знають, що Олівер Квін (Стівен Амелл) є Зеленою стрілою. Через це лінчуватель потрапив за ґрати, де він намагається вести спокійне життя, але у в'язниці Олівер зустрічає Цеглу (Вінні Джонс), і той йому пояснює, що тут у нього не вийде жити мирно. Тим часом Діґґл (Девід Ремсі), Рене (Рік Гонсалес), Діна (Джуліана Харкві) й Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) працюють разом з Лорел (Кеті Кессіді), щоб захистити місто, поки Кертіс (Ечо Келлум) заявляє, що він перестав бути лінчувателем в той момент, коли Олівера відправили до в'язниці. Також трейлер розкриває, що Діаз (Кірк Асеведо) пов'язаний з Мисливцями з луками, а в Стар-Сіті з'являється новий лінчуватель в костюмі Зеленої стріли.

Прем'єра 7 сезону «Стріли» відбудеться 16 жовтня за українським часом.

2 вересня 2018,  16:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергерої всесвіту Arrowverse дають відсіч у своєму новому загальному трейлері.

Читати далі...
29 серпня 2018,  19:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Обережно, підземку перекрито у зв'язку з тренуваннями супергероїв Arrowverse.

Новий промо-ролик майбутніх сезонів науково-фантастичних серіалів «Флеш», «Супергьорл», «Стріла», «Легенди завтрашнього дня» і «Чорна блискавка» показує, як 11 супергероїв Флеш (Грант Гастін), Вайб (Карлос Валдес), Супергьорл (Меліса Бенойст), Зелена стріла (Стівен Амелл), Чорна сирена (Кеті Кессіді), Дикий пес (Рік Гонсалес), Чорна канарка (Джуліана Харкві), Містер Террифік (Ечо Келлум), Атом (Брендон Рут), Біла канарка (Кейті Лотц) і Чорна блискавка (Кресс Вільямс) наполегливо тренуються на перекритій станції метро одного зі своїх вигаданих міст, готуючись до нових серій і нових битв зі злом.

«Флеш» і «Чорна блискавка» повертаються 9 жовтня, «Супергьорл» 14 жовтня, «Стріла» 15 жовтня, а «Легенди завтрашнього дня» 22 жовтня.

20 квітня 2018,  14:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив промо-ролик та офіційний опис 20 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Олівер (Стівен Амелл) звертається за допомогою до старого друга, щоб перемогти Діаза (Кірк Асеведо). Тим часом Рене (Рік Гонсалес) виходить з лікарні, але йому дається непросто повернутися до життя Дикого пса. Також Ленс (Пол Блекторн) дізнається щось шокуюче про Чорну сирену (Кеті Кессіді).

Серія «Shifting Allegiances» («Зміна вірності»), режисером якої є Александра Ла Рош, вийде 27 квітня за українським часом.

19 січня 2018,  02:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений трейлер другої частини 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Поки лиходії на чолі з Кейденом Джеймсом (Майкл Емерсон) готують нову масштабну атаку на жителів Старлінг-Сіті, в команді Зеленої стріли (Стівен Амелл) відбувається розкол. Тепер Олівер працює тільки з Діґґлом (Девід Ремсі) й Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс), а Кертіс (Еко Келлум), Діна (Джуліана Харкві) і Рене (Рік Гонсалес) засновують своє тріо захисників. Тим часом Квентіну (Пол Блекторн) здається, що він помічає в очах Чорної сирени (Кеті Кессіді) проблиски своєї Лорел.

Нова серія «Стріли» вийде за українським часом в цю п'ятницю, 19 січня.

14 січня 2018,  16:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився розширеним промо-роликом 10 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Олівер (Стівен Амелл) дізнається один із секретів Кейдена Джеймса (Майкл Емерсон) і збирається виступити проти нього та його армії разом з Діґґлом (Девід Ремсі) і Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс), заявляючи, що у нього немає іншої команди. Тим часом Кертіс (Еко Келлум), Діна (Джуліана Харкві) і Рене (Рік Гонсалес) створюють свою команду, не бажаючи сидіти склавши руки, а Лорел (Кеті Кессіді) вирішує покінчити з Олівером раз і назавжди.

Серія «Divided» («Розділені») вийде на екрани 19 січня за українським часом.

9 січня 2018,  16:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився новим трейлером повернення серіалів «Стріла», «Флеш», «Супергьорл» і «Легенди завтрашнього дня», в кінці якого з'являється новий супергерой Чорна блискавка.

Відео показує, як Зелена стріла (Стівен Амелл), Біла канарка (Кейті Лотц), Атом (Брендон Рут), Вайб (Карлос Валдес) і Дикий пес (Рік Гонсалес) переодягаються в свої супергеройський костюми, а Флеш (Грант Гастін) і Супергьорл (Мелісса Бенойст) змушують Стрілу заздрити, оскільки їх перевдягання займає всього лише мить. Вони відправляються на спільну місію, як раптом на базі чується голос Чорної блискавки (Кресс Вільямс), який скаржиться, що ніхто не чекає, поки підзарядиться новий хлопець.

Супергерої повернуться в нових серіях, починаючи з 15 січня.

13 липня 2016,  17:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Стріли» Стівен Амелл поділився інтригуючою фотографією себе в образі Олівера Квіна зі зйомок 5 сезону.

Читати далі...