Новий трейлер серіалів «Флеш», «Стріла», «Супергьорл», «Легенди завтрашнього дня» і «Чорна блискавка»

2 вересня 2018,  16:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергерої всесвіту Arrowverse дають відсіч у своєму новому загальному трейлері.

«Цієї осені давай відсіч.»

В 5 сезоні «Флеша» Баррі (Грант Гастін) дізнається, що у його дочки Нори (Джессіка Паркер Кеннеді), яка прибула з майбутнього, є темний секрет. А головним лиходієм сезону буде Цикада (зірка «Американського пирога» Кріс Клейн), який збирає життєву енергію тих людей, кого Флеш врятував за свої роки супергеройства.

7 сезон «Стріли» покаже Олівера (Стівен Амелл) за ґратами, і на додаток до розлуки з близькими життя у в'язниці для колишнього супергероя ускладнюється конфліктами з іншими ув'язненими. Тим часом Рене (Рік Гонсалес) починає тренувати нову команду лінчувателів.

В 4 сезоні «Супергьорл» Кара (Мелісса Бенойст) та її команда зіштовхнуться з Агентом Ліберті (Сем Вітвер з серіалів «Таємниці Смолвіля» і «Бути людиною»), безжальним і жахливим лідером групи «Діти свободи» («Children of Liberty»), яка ненавидить людство.

«Легенди завтрашнього дня» збираються зробити екзорциста Джона Костянтина (Метт Райан) постійним персонажем в 4 сезоні, де їх чекає подорож на легендарний фестиваль Вудсток.

А 2 сезон «Чорної блискавки», про який поки відомо мало, покаже, як Джефферсон Пірс (Крес Вільямс) і його супергеройська родина продовжить захищати рідне місто від злочинців.

В кінці року до них приєднається Бетвумен у втіленні Рубі Роуз.

«Флеш» і «Чорна блискавка» повертаються 9 жовтня, «Супергьорл» — 14 жовтня, «Стріла» — 15 жовтня, а «Легенди завтрашнього дня» — 22 жовтня.

6520 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: