Новини нагород та премій, в яких згадується Джастін Тімберлейк

28 лютого 2017,  14:51 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після того як Еллен ДеДженерес пригощала гостей «Оскара» піцою декілька років тому, на церемонії з'явилася традиція чимось годувати зірок, щоб вони досиділи до кінця шоу. Джиммі Кіммел вирішив закидати їх парашутикамі з цукерками, печивом і пончиками, і реакція знаменитостей, особливо Тараджі П. Хенсон, Октавії Спенсер, Ніколь Кідман та Джастіна Тімберлейка була незрівнянною. Зірки так щиро раділи пригощанням, ловили й обмінювалися ними.

В середині відео присутній момент, коли Кіммел відтворив разом з юною зіркою «Лева» Санні Паваром легендарну сцену з «Короля Лева».

27 лютого 2017,  15:42 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося енергічне відкриття 89-ї церемонії нагородження «Оскар», яку цього разу відкрив виступ одного з номінантів. Джастін Тімберлейк увірвався до залу зі своєю піснею «Can not Stop the Feeling» та шоу-балетом, змусивши пританцьовувати багатьох зірок.

Повний список переможців «Оскара-2017» ви знайдете тут.

9 січня 2017,  14:36 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведучий Джиммі Феллон вирішив відкрити 74-ту церемонію нагородження «Золотий глобус» номером в стилі мюзиклу «Ла-Ла Ленд», який згодом отримав в той вечір 6 нагород. Разом з Феллоном тут заспівали і станцювали Емі Адамс, Ніколь Кідман, Кіт Харінгтон, Райан Рейнольдс, Еван Рейчел Вуд, Джастін Тімберлейк та юні зірки «Дуже дивних справ». А реакція Райана Гослінга на нову версію пісні «City of Stars» була просто незрівнянною.

Повний список переможців «Золотого глобуса-2017» ви знайдете тут.