Рецензії, в яких згадується Бітлз

Рецензія на фільм «Кролик Джоджо»
Одного разу в Третьому Рейху
17 січня 2020,  03:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час Другої світової війни в нацистській Німеччині живе собі 10-річний хлопчик Джоджо Бетцлер, який є добрим і чуйним, а також дуже любить Гітлера і свастику і мріє одного дня стати особистим охоронцем фюрера. Для нього нацизм стає захоплюючою грою з гучними слоганами про перевагу арійців над іншими людьми, але коли він виявляє, що в стіні його будинку ховається єврейська дівчинка, гра перетворюється на реальність. Реальність, в якій у двері може постукати гестапо і вбити дівчинку, а заодно і Джоджо з його мамою. Як же тепер бути маленькому нацистові, якого все життя вчили ненавидіти євреїв?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Вчора»
The Beatles, літо і кохання
21 червня 2019,  21:47 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Уявіть собі, що в якомусь паралельному всесвіті Джон, Пол, Джордж та Рінго з англійського міста Ліверпуль ніколи не познайомилися і не заснували групу The Beatles, а світ втратив їхню музики, навіть не підозрюючи про це. І тільки один хлопець з британської глибинки на ім'я Джек, який мріє стати всесвітньо відомим музикантом, пам'ятає їх пісні. Він вирішує видати їх за свої і злітає на вершину слави, але чи зможе він жити з таким обманом?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Народження зірки»
Блискучий дебют Леді Гаги у світі кіно
3 листопада 2018,  03:14 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Історія кохання згасаючої зірки кантрі-музики і починаючої співачки, якій він допомагає домогтися успіху, вже більше 80 років, – з моменту виходу першого фільму «Зірка народилася» на екрани в 1937 році – розбурхує серця глядачів. І щоб довести її безсмертя, Бредлі Купер вирішує зняти свою версію цієї класичної історії з собою і Леді Гагою в головних ролях.

Читати далі...